[]

Ticaride en iyi banka hangisi?

hesap açarken masrafı en az, kredide görece sorun çıkarmayan, örneğin şubede daha az beklediğiniz vb.. önerdiğiniz bir banka var mıdır?

şu an şahıs firmasında garantide hesabım var ama ltd e geçeceğim yılbaşı. kalsam mı bilemedim.

enpara şirketim'i araştırdım havale/eft masrafı almaması haricinde pek bir esprisini göremedim sözlükte de bayağı yermişler..

 
3-4 bankayla çalışıyorum, ticaride en çok memnun olduğum (tuhaf biliyorum ama) denizbank.
kobi bankacılığında çok iyiler.

kişisel hesaplarınız için sorsanız yapı kredi derdim ama denizbank ticaride çok daha hızlı ve esnek.

yalnız hesap açtırırken iyi bir şube bulmalısınız.
benim ilk gittiğim şube doğru düzgün ilgilenmemişti, memnun kalmamıştım.
sonradan tesadüfen başka bir şubeye işim düşünce fikrim değişti.
zaten ticari müşteri olduğunuzda şube dışındaki hizmetlerde de iyiler ama yine de şubedeki müşteri temsilciniz çok önemli.
  • blatta hiberna  (10.12.20 08:28:32 ~ 08:38:25) 
vergiler için illa ki bir devlet bankasına ihtiyacınız olacak, özel bankalardan vergi ödenmiyor.

eğer tek bankayla çalışırım, elli bankaya bulaşmam diyorsanız önceliğinizi devlet bankalarına (ziraat, vakıf, halk) verin.
  • kibritsuyu  (10.12.20 09:47:46) 
tanıdığınız banka en iyisidir. bu bir. ama "zaten o kadar da tanımıyorum, değiştirmem mümkün" derseniz finansbank ve denizbank çok övülüyor.


  • co2s2  (10.12.20 10:28:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.