[]

sizce en iyi çalışma / bilgisayar koltuğu hangisi?

sınırsız bütçeniz olduğunu varsayarsak ve çok uzun süre bilgisayara baktığınızı düşünürsek hangi çalışma kotlugunu alırdınız?




 
Vücut ölçülerime uygun olanı. Ayrıca sadece koltuk değil masa da önemli. Masanın yüksekliği, altının ayak destekli olması gibi.


  • pass  (10.12.20 03:06:30) 
bütçe sınırı yok dedin ve zehirli oku attın :)

altdesk denen firmanın yaptığı uzanmalı çalışma/oyun setupları çok çok iyi. hiç kullanmadım tabii ki...

www.youtube.com

www.youtube.com
  • armagan abanuz  (10.12.20 04:50:11 ~ 04:51:47) 
Benim bildiğim Türkiye'de ergonomi üzerine çalışılmış en profesyonel çalışma koltuğu nurus me too fluid motion ve fluid motion plus modelleri. Dünyada da bildiğim kadarıyla bir numara herman herman miller aeron chair. Türkiye'de perakende satışı ve açık bir fiyatı maalesef yok. Bazı büyük holdinglerin ve şirketlerin ofislerinde bu sandalyeyi kullandığını biliyorum sadece. Bütçe sınırsızsa madem, distribütör firma ile görüşülüp getirtilebilir. Türkiye distribütörü bildiğim kadarıyla bms a.ş. (bms.com.tr). Hatta belki mağazalarında hazırda bile vardır.


  • kutukcu  (10.12.20 05:59:05) 
(git: 1456539)


  • kobuzchu kiz  (10.12.20 10:19:40) 
Bu işin standardı Hermann miller aeron'dur.


  • roket adam  (10.12.20 10:25:09) 
@eileen gırey, peki hermanmiller in oturak filesi ne kadar dayanıklı, naylon nihayetinde.
knollun sırt çerçevesi de kauçuk. stanley ürünlerinde bile kauçuk bi yerden sonra kuruyor parçalanıyor. knoll unkiler ne alemde?

  • esref  (10.12.20 23:45:10) 
adore - manager techno kullanıyorum son 4 yıldır, 10 saat bilgisayar başında çalıştığım zamanlar fazlaca. çok memnunum.


  • sinematikcrop  (11.12.20 00:05:12) 
@esref herman miller'ın file kalitesini bilmem ama internette filesi değiştirilmiş olarak 2. el satıldığını görmüştüm. demek ki yıpranıyor.


  • kutukcu  (21.12.20 17:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.