[]

Sizce en iyi pick-up hangisi? (L200, Navara, Amarok, Ranger)

Çiftlik için araştırıyorum. Sıfır olacak, çoğunlukla asfaltta kullanılacak, arada bir toprak yola, tarlaya gireceğini düşünelim. 4x4 olmak zorunda değil. Önceden benim tercihim f/p açısından L200'dü. Ama yeni kasanın geyik testi sonuçları hoşuma gitmedi. Amacım dağlara çıkıp dereleri geçmek değil. Güvenlik, yakıt ekonomisi, sağlamlık, konfor, pratiklik önemli. Raptor fiyatı sebebiyle kıyaslama dışı. Hilux ise geyik testlerinde çok kötü. O sebeple hiç düşünmüyorum. Teşekkürler şimdiden.




 
ben olsam amarok alırdım.

tasarımını vs. sevdiğim için söylüyorum. teknik bilgim yok.
  • avianthem  (09.12.20 21:38:37) 
l200 diyorum.hilux zaten yan yatiyor bilinen bir gercek.
eskiden nissandi ama onun da kaza sonuclari.berbat.

benim nalbur arkadas var. onda amarok vardi v6. memnun kalmayip l200 aldi. ve memnun.
  • turbo sadık  (09.12.20 21:41:39) 
amarok uzun yolda iyi, l200 dağda bayırda iyi.


  • The_Lollok  (09.12.20 22:07:27) 
Herhani bir yerde kalan araç olduğunda L200 kurtarmaya gider. Aklınızda bulunsun.


  • mayday  (09.12.20 22:21:12) 
eksiduyu.ru
eksiduyu.ru
eksiduyu.ru


bunun dışında herkes l200 diyor.

amarokta tok kapı sesi var. ama tarla bahçede sıkıntı olabilir yumuşak araç. ama daha konforlu bence. zaten kala herkes l200 diyor dağ bayır, tarla bahçe, yem çuvalı taşı vs için.
  • westblack  (09.12.20 22:37:27) 
Bu 4 icinde l200 kalite ve dayaniklilik acisindan hepsini bayiltir.amarok sadece yakisikli,baska bir filmi yok.bir karis suda takilirsin.navaralarin eskileri cabuk dagildi,yenisine bu yuzden cok guvenmiyorum.ford yeni rangerla show yapti,cok guzel oldu ama eski tecrubeler navara ile ayni yonde.

Geyik testi son bir kac yilin yukselen degeri oldu.kesinlikle onemli bir konu ama bu senin,benim kullanimimda asiri anlamsiz,o kivrakligi duz bir surucunun yakalama imkani yok.hele ki bu araclarda imkansiz.senin onune bir engel ciktiginda yapacagin ilk hareket frene basip,engele vurmak olacak.direksiyonu o hizda kirdigin anda tekrar toplama sansin sifir.kirarsan muhtemelen sola ucarsin,iyi ihtimalle arac devrilir.sofor turkse direk vurur zaten,farklisi mumkun degil.geyik olur.araba pert olur.

Bende pek tutmam ama bunun agasi hala hilux.ben pesine l200 u koyarim.
  • duptıs  (10.12.20 00:04:38) 
Üzerine ağır silah takılıp hangisi kullanılıyorsa o!


  • John Bloor  (10.12.20 10:52:54) 
Ranger'i niye pas geçmişsiniz ahali?


  • stewie  (10.12.20 11:22:29) 
4*4 onemli. alacagim arac ile karda-camurda kalmak hos olmayacaktir. sadece eklemek istedim. onun disinda kisisel tetcihim l200 olurdu


  • unabomber  (10.12.20 12:02:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.