[]

dyson marka süpürge kullananlar yardım

dyson marka elektrikli süpürge alacağım ancak çok fazla model var. çok araştırdım çok kafam karıştı. en efektifi hangisidir? şarjlı ya da kablolu hangisini tavsiye edersiniz? çok teşekkür ederim.




 
kesinlikle şarjlı tavsiye ederim.
ben v8 kullanıyorum, gündelikçi gelmeyen günlerde bana yetiyor, aşırı da memnunum.
ama evde başka bir süpürgeniz yoksa ve büyük temizlik yapacaksanız 3+1 gibi bir evin tamamını süpürmeye şarjı yetmez.
  • blatta hiberna  (09.12.20 16:32:47 ~ 16:33:29) 
sarji yetmiyor, yedek pil alinabilir. v11 absolute pro var bizde, 2 pil ile geldi. supurmesinden memnunuz. kablosuz olmasi ekstra rahatlik. el supurgesi olarak kullanirken biraz agir ama idare ediyor. 2 tane turbo basligi var, birinin icinde bez gibi bir sey birirnin icinde firca var, firca olan halilarda digeri duz zeminde etkili.

v11 son modeli ama v10 da alinabilir hala bence. alt modellerden de parcalari degisiyor sadece, kiminde ayakli sarj unitesi var, kiminde bazi basliklar var, kiminde yok. ihtiyaca gore karar verilebilir.
  • lemmiwinks  (09.12.20 16:46:02) 
Ben de çok araştırmıştım. Dyson hangi modeli olsun, yoksa miele mi olsun diye. En son kafam bulandı artik gidip 1000 liraya electrolux aldim. Evde kendisinden kisaca canavar diye bahsediyoruz. Su hayatta yaptığım nadir mantikli islerden biri oldu.


  • Kirmizibavul  (09.12.20 17:02:41) 
Şarjlı almayacaksanız, şarjı bana yetmez diyorsanız cinetic big ball animal pro 2’den çok ama çok memnun kaldım(uzun tüylü kedili ev olmasına rağmen)
Toz almama gerek kalmıyodu.

  • megalomaniac  (09.12.20 17:54:46) 
ben de çok araştırdim. Dyson hangi modeli olsun, yoksa miele mi olsun diye. dyson v11, miele ve robot supurge ucunu de aldim. hanimi susturdum. borcunu oduyorum.


  • tunaktunaktun  (10.12.20 05:29:28) 
bizde v7 var senelerdir kullaniyoruz sikinti yok. Dyson almamak icin cok direndim bir suru orta halli baska supurge aldik hepsi parcalandi, buna zamaninda iyi para bayildik ama sikinti yok gidiyor.

Yahudiler ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye bosuna dememis.
  • cooperr  (10.12.20 08:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.