[]

Ayakta durulan çalışma masalarının ismi var mı?

Hiç bir yerde bulamıyorum. Pek yaygın bir şey değil galiba ama yine de Türkiye'de var mı fiyatları nasıl falan bakmak istedim.Bütün gün oturmaktan belim ağrıdı. belki ayakta çalışsam faydası olur diye düşündüm




 
İngilizce'de standing desk ama Türkçe'sini bilmiyorum. Pahalı örnekler ama fikir vermesi açısından:

www.amazon.com.tr

www.amazon.com.tr
  • fotrsapka  (09.12.20 13:26:58) 
Çok pahalı ya :/


  • stanhiver  (09.12.20 13:43:26) 
  • lemmiwinks  (09.12.20 13:55:17) 
Ben bir ara bakmıştım ama çok pahalı cidden.
www.nurus.com
nexo.com.tr

Normal masanın üzerine koyup çalışma alanını yükselten sehpa gibi (rahle gibi?) şeylerin reklamını gördüm, fiyatları çok daha uygun olmalı. Öyle bir şey bakabilirsiniz belki.

Edit: IKEA'nınki daha uygun fiyatlı tabii ama ona da mağazada baktım, çok çirkin ve çok büyüktü.
  • kobuzchu kiz  (09.12.20 14:00:01 ~ 14:00:56) 
Ikea'da var, kurmalı kolla yükseltip alçaltıyorsun. O fiyat aralığında başka da seçeneğin yok maalesef.


  • roket adam  (09.12.20 17:37:37) 
Pandemi ilk başladığında ben de çok araştırdım. Piyasada en uygun olan ikeada satılan Skarsta modeli. 2 çeşit tablası var.160*80 ve 120*70. 160*80 olan hayvani büyük, ben 120*70 lik olandan aldım. 29inç monitör artı 17 inç ve 14 inç 2 laptop yanyana beraber kullanıyorum, gayet memnnunum, kurmalı kolla sürekli indir kaldır yapmak zor geliyor bir süre sonra ama gene de çok büyük sıkıntı değil. gönül ister otomatik motorlu bir model kullanalım ama türkiye fiyatları 4-5 bin TL arası değişiyor, çok pahalı o paraya değmez.

hayaller
www.youtube.com

hayatlar
www.youtube.com
  • zikardo  (09.12.20 21:14:03 ~ 21:20:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.