[]

Tosla'da iade edilen parayı çekmek

Bir kampanya kapsaminda 25 lira iade geldi. Kampanya sayfasina şoyle yaziyor: "Ödül yüklemeleri harcanmadığı takdirde Ocak ayının ikinci haftası geri alınacak."

Hesap 30 lira oldu. Merak ettim cekilebiliyor mu diye ve 30 lirayi cektim. İs bankasi hesabima cekecegim icin henuz yatmadi hesabima ama bir uyari da vermedi, muhtemelen yarin yatar. Peki benim bunu yapmam yasak mi?

Şoyle şeyler de yaziyor cunku kampanyalarin detaylarinda: "kampanyayı manipüle edecek şekilde hareket eden ve/veya hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların kampanya kullanımına ilişkin haklarını iptal etme veya indirimi geri alma, yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar."

Yani benim yaptigim olayin coktan farkindadirlar. Ocak ayinda cekilmesin diye parayi hesabima cekip oradan harcarim veya hesabama cekerim, sonra hemen tosla'ya aktaririm, o durumda da ocak ayinda cekmezler sanirim.

Konuyla ilgili tecrubesi olan var mi?

 
Cekebilirsin. Para senin paran.


  • brkylmz  (09.12.20 07:40:35) 
ibana at bişey olmaz. puan değil nakit iade sonuçta. ben çok kez çektim.


  • xrated  (09.12.20 08:00:04) 
E o zaman niye oduller kullanilmazsa geri alinir demisler? Ne kurtarirsak kâr mi diyorlar?

Bence yakinda bununla ilgili bir sey yaparlar ama.
  • ahm1  (09.12.20 11:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.