[]

Benim neyim var? Hangi doktora gitmem lazım?

Yaklaşık 1 aydır ara ara başımın ön kısmında gözlerimin üstünde bir ağrı var. Böyle aşırı değil ama hafif bi ağrı ve uzun süreli.

Yine akşamları gözlerimde kızarıklık oluyor, bu daha seyrek oluyor bununla birlikte yine ara sıra gözlerimde yanma, kuruluk gibi bişey oluyor.

Gözlerimdeki neyse de baş ağrısı çok gıcık bişey. Ara ara geliyor gidiyor filan. Sinüzite de benziyor ama değilim ve o bu kadar uzun sürmezdi.

Şimdi tüm bunlar için hangi doktora gitmem lazım?
Göz, KBB, dahiliye, vs ?

Bir de acaba neyim var?

 
Ayrıca aklıma şey geldi. Maske takıyoruz ya nefes alıp verirken verdiğimiz nefes maskenin üstünden gözlerime geliyor. Uzun süre böyle olunca mı oluyor acaba ?


  • top_secret  (08.12.20 22:22:55) 
once kbb'ye git bence, sinuzit degil demissin ama olabilir. oradan bir sey cikmazsa doktor yonlendirir zaten

bu arada evet maske takinca nefes verdigimizde sicak hava maskenin uzerinden gozlere geliyor ve bende de gozlerimde hafif agri yapiyor. sicak hava kurutuyor gozu
  • exlibris  (08.12.20 22:28:57) 
Olabilir. Kbb'ye git ama bana öyle geliyor ki her türlü pcr testi yaparlar.


  • 1bir1bir1  (08.12.20 22:29:32) 
@1bir1bir yapmazlar çünkü 3 ay olmadı covid geçireli antikorda var, zaten yapsalar bile karantinaya almıyorlar


  • top_secret  (08.12.20 22:32:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.