[]

En sevdiğiniz ve en sevmediğiniz/gıcık olduğunuz süper kahraman

Hangisidir? Ve neden?
Benim en sevdiğim Batman. Çünkü yok mutasyonmuş vay efendim uzaylıymış falan olayları yok. Bilimi,teknolojiyi ve zekâsını kullanıyor.pek haz etmediğim Superman. Küçükken uzaylı olmadığım için superman olmayı hayal edemezdim ama batman da normal insan olduğu için batman olmayı hayal edebilirdim. Sanırım o yüzden Batman en sevdiğim. (Aslında en sevdiğim süper kahraman Darkwing Duck ama şimdi onu süperkahraman saymıyor etrafımdakiler ondan Batman yazdım)



 
süper kahramanların hepsine gıcık oluyorum.


  • AlsterWasser  (08.12.20 22:10:56) 
captan amerika kadar gıcık bir karakter yok çizgi film olsun, film olsun.
favorite ise hulk. kafasına göre bam bam.

  • duyurukullanıcısı  (08.12.20 22:11:54) 
Örümcek Adam'ı severim. Kahramanlık görevini hiç bırakmadı. Batman öyle değil. Canı isteyince kahramanlık yapıyor, istemeyince gidiyor. Gündüz uyuyor. Bu halkın gündüz sorunu olmuyor mu? Batman olsa olsa part-time kahraman olabilir.


  • dissendium  (08.12.20 22:17:29) 
spiderman'i çocukluğumdan beri çok severim.
çizgi filmini (90'lardaki the animated series) hiç kaçırmazdım, hâlâ yemek yerken falan açıp izlerim arada bir.
jenerik müziğine de bayılırım.
new york sokaklarını, esprilerini, atmosferini çok seviyorum.

batman'i de seviyorum, gotham falan, o dark havası hoşuma gidiyor.
dark knight serisini, hikâyesini de seviyorum.
gerçekçi olduğu için belki.

captain america sevimsiz bence ama oturup da izlemedim açıkçası.
batman ve spiderman dışında pek süper kahraman kültürüm yok.

edit:
bu arada deadpool'u da seviyorum ama filmi çekilene kadar haberim bile yoktu süper kahraman olarak.
filmler dışında da bir şeyini bilmiyorum, okumadım.
ryan reynolds'a genel olarak güldüğüm için deadpool'u da sevmiş olabilirim.
  • blatta hiberna  (08.12.20 22:27:01 ~ 22:41:02) 
En sevdigim maske idi. Hiçbir derdi yok. Dünya şeyime minare diğer şeyime. Tek derdi Coco bongo da dans etmek.
Dünyayı kurtarmaya çalışan hiçbir süper kahramanı sevmiyorum.
Konuyla alakasız ama terminator u çok seviyorum. Çok delikanlı adam.
  • allah yazdiysa bozsun  (08.12.20 22:31:13) 
En sevdiğim benim de Batman. Sebebi de seninkiyle birebir aynı. Olağanüstü bir gücü yok. Parasını iyi işlerde kullanıyor.

En sevmediğim Wonder Woman. Sanırım sebebi Gal Gadot. Bence çok sıradan bir güzelliği var ama kadına tanrıça gibi davranılıyor.
  • himmet dayi  (09.12.20 01:22:46) 
Süper sayılır mı bilmiyorum ama batman in sayıldığı yerde John constantine süperin de süperidir.

En nefret ettiğim de captain america.
  • Giovanni Pipitto  (09.12.20 03:23:35) 
Örümcek adamı severim, çünkü bizden biri. Esprili, komik, eğlenceli, Zeki ve çalışkan bir öğrenci. Adam hem okuyor hem çalışıyor. Sonunda hem bilim adamı hem de süper kahraman oluyor. Sanırım dünya üzerinde en çok sevilen kahraman diye okumuştum. Bir de kimseyi öldürmemiş kötü karakterlerden, çizgi romanların sonlarına doğru kendisinin gücünün uyguladığından kat be kat daha yüksek olduğunu ama incitmemek için hepsini açığa çıkarmadığı gibi bir şey de görmüştüm. Fox kids’te yayınlanan 94 yapımı çizgi filmini çok severim, zaten en iyi örümcek adam evreni olduğu kabul edilir, sonunda yine stan lee çıkıyor, Allah rahmet eylesin,

Wolverine’i de aşırı severim. Hem çizgi filmden hem de Hugh jackmandan ötürü :)

Sevmediğim ise kaptan Amerika bana göre vasıfsız, bu kılkuyruk yerine başka birine super soldier enjekte edilseydi saha çok işe yarar bir adam olurdu. Zaten kendisi tamamen 2.dünya savaşı propagandasıdır.
  • Hallegadola  (09.12.20 09:17:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.