[]

Doktor arkadaşlardan destek

arkadaşlar merhaba. bir süredir bir problemim var, çeşitli branslardaki doktorlara gittim; ancak halen ne olduğunu bulamadılar. Belki sizlerin bir fikri vardır veya yol gösterir.

Yaklaşık 1 aydır, göğsümde ve sırtımda ağrı, nefes darlığı ve başımın kulak üzeri, başımın üst kısmı ve sol gözümün arkasında ağrı bulunmakta. Kbb, göğüs hastalıkları ve kardiyolojiye gittim. Hatta kardiyolog anjiyo bile yapti; ancak bir şey bulunamadı. ( alerjik rinit rahatsızlığım bulunmakta, sadece göğüs hastalıkları uzmanı desmond verdi, ayrıca covidbtestim de negatif çıktı) ancak halen aynı şikâyetlerim devam ediyor. Sizce bu sorunun teşhisi için hangi branştaki doktora gorunmeliyim? Şu an yazarken bile göğsümde ağrı ve nefes darlığım devam etmekte. Sizden, en azından bir yol göstermemizi rica ediyorum.


 
Covid testinizi tekrarlamak faydalı olabilir. Sürüntü her zaman doğru sonuç vermiyor maalesef. Pozitifse gerçekten pozitif, negatifse soru işaretleri olabiliyor. Geçmiş olsun.


  • esmeralda villalobos  (07.12.20 23:24:19) 
Psikolojik olabilir mi? ( doktor değilim)


  • black mamba  (07.12.20 23:29:07) 
@black mamba, umarım psikolojiktir; ama stres altında bir dönemde değilim açıkçası


  • velasco  (07.12.20 23:35:23) 
Alerji ya da Coviddir.Testlerin yüzde yüz doğru çıkması pek mümkün değil galiba. Bunun yanı sıra hastalığın tek belirtisi ateş, öksürük değil, kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Hasta kişilerde de sizde olan ağrılar mevcut. Özellikle sırt ağrısı, nefes darlığı. Tomografi ve kan değerlerinizin sonuçlarında bir şey çıkmadı mı virüse dair?

Alerjik bir durum söz konusu olabilir diyeceğim ama bu kadar uzun sürmez ilaç içildiği için. Ama ben kullandığınız ilacı ilk defa bir doktorun yazdığını gördüm, keşke kbb doktoruna danışsaydınız bu alerji ilacı için. :(
  • GoodMorningTeacher  (07.12.20 23:47:45) 
@goodmorningteacher, çok uzun zamandır desmond kullaniyorum aslında. Donem dönem alerjim azdığında ise de yarıyor aslında. Ama ilk defa bu durumdayım. Covid konusunda bir şey diyemeyecegim; çünkü eşim ve çocuğumuzda herhangi bir sorun yok.. tam 1 aydır bu durumdayım ve geçmiyor.


  • velasco  (08.12.20 00:00:16) 
@velasco

Alerji hastalığı ile ilgili şöyle bir durum var, alerjiden kaynaklı tepki gösteren kişilerin alerji belirtileri artabiliyor. Mesela alerjiden dolayı sadece burnundaki etler şişen birisi zamanla kaşıntı, nefes darlığı gibi ek tepkiler gösterebiliyor. Belirtiler arttığı içinde önceki belirtilerde kullanılan ilaç yetersiz kalıyor. Ne yasıkki bunu kendimde tecrübe ederek öğrenmiş oldum. Zaten her durum için farklı bir ilaç kullanılması gerekiyor. Uzun süre kullanılan alerji ilaçları da bir süre sonra yetersiz kalıyor. Eğer sizin durum alerji kaynaklıysa sizin doktorla görüşüp bu durumunuza uygun bir alerji hapı almanız yeterli olacaktır.
  • GoodMorningTeacher  (08.12.20 00:36:20) 
Tam sayim kan testi yaptirdiniz mi acaba? Bi yol gosterebilir belki..


  • sen nasıl bir insansın  (08.12.20 01:20:08) 
Birbirleriyle bağlı rahatsızlıklar olmayabilir mi? Diş ve fıtık gibi. Fıtık gibi bir şüpheniz varsa bir beyin cerrahisine danışmanızı öneririm.


  • pass  (08.12.20 03:28:09) 
Sevgilimin nefes darlığı ve anlamsız ağrılarına doktorlar bir şey bulamayınca psikiyatriye yönlendirmişlerdi. Psikolojik boyutunu da değerlendirebilirsiniz.


  • jazzabel  (08.12.20 10:00:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.