[]

Hakaret

Sinirden elim ayağım titriyor gerizekalının biri instagramdan durduk yere hakaret etti ve ben de dava edeceğimi söyledim ama bunun için maddi imkanlarım yetersiz. Kişiyi korkutmak için ne yapabilirim? Örnek bir dava dilekçesi vs var mı?




 
neden ciddiye alıyorsunuz ki?
kafaya takmamak, en hızlı, en kolay, en basit ve en masrafsız yöntem.

  • etna  (07.12.20 21:13:41) 
internetteki zavallıları bu kadar ciddiye alırsan kanser olursun :D engelle geç.

burada aktif olan bir kullanıcı bana durup dururken küfretmişti ben de engellemiştim mesela. iyice hırslandı yeni hesaplar açıp tekrar küfürler yağdırdı yine engelledim. daha da hırslandı bu sefer ekşisözlük hesabından küfretmeye başladı yine yine yine engelledim. bu tarz zavallılar engellenmekle daha çok tetiklenen iqsu düşük yaratıklardan ibarettir. ciddiye alıp kendini hırpalamana değmez.
  • theseachange  (07.12.20 21:21:53 ~ 21:23:54) 
Suç duyurusunun masrafı yok, olayı anlatan kısa bir dilekçe yazın detaylı. Verin savcılığa. Gerisini o düşünsün, uzlaştırmada para istersiniz daha


  • rumeli beylerbeyi  (07.12.20 21:22:42) 
savcılığa şikayet dilekçesi vermeniz gerekiyor ücretsiz zaten uygun görülürse dava açılıyor amma velakin ben daha geçenlerde savcılıkta sıra bana gelsin diye 4 saat sıra bekledim sonuç takipsizlik.
çok nadir sonuç alıyor o davalar.
20 gün uyuyamadım, sinirden kafayı yedim sonuç sıfır. onu takmamak en etkili ceza. masal gibi gelir belki size ama cidden elden başka şey gelmiyor adliyeler dolup taşarken öyle klavye delikanlılarının sana bana dediği çok dikkate alınmıyor.
  • cilekli pasta  (07.12.20 21:24:56) 
ceza davaları için maddi imkana gerek yok. Para ödemeden şikayetçi olunabilir.


  • infernalcadre  (07.12.20 22:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.