[]

Kedi Sahiplenme (4 yaşındaki kızımıza destek için)

Değerli Duyuru Sakinleri,

Ankara’da kaybettiğimiz bir sağlık çalışanı arkadaşımızın geride kalan 4 yaşındaki kızı için bir kedi sahiplenmek istiyoruz. Ufaklık bizim evlerimizde yaşayan scottish’leri görüp ailesinden kedi sahiplenmesini istiyordu. Geçtiğimiz hafta ekip arkadaşımız olan babasını kaybettik. Henüz ufaklığa durum anlatılmadı terapist eşliğinde sürece başladık. Rehabilitasyonuna destek olmak için bir ufak scottish, british benzeri yavrunun arkadaşlık etmesini istiyoruz. ( bizim kedilere özendiği ve sevdiği için scottish/britsih diyorum kendisini farklı hisstememesi adına)

Çevrenizde ev arayan ufaklık olursa lütfen yazın.


Teşekkürler.

 
Merhaba,

umarım bu süreci kolay atlatır. Az once sahiplendirme sayfalarından birinde görmüştüm. Bir konusun isterseniz.

www.instagram.com
  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (07.12.20 21:28:43) 
Merhaba, çok üzüldüm. Scottish'ler genetik hastalığa sahip olduğu için hastalıklarını tedavisi masraflı olabiliyor, acı çeken bir kedi cinsi ve bu nedenle daha sakin. Genellikle satılıyorlar.

Küçük, oyuncu bir kedi sahiplenirseniz daha iyi olur, şu ufaklık çok tatlı mesela, tekirden vazgeçmeyin:) twitter.com
twitter.com

twitter.com

twitter.com
  • kaset  (07.12.20 23:47:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.