[]

Korona olmuş ihtimalim nedir?

Cuma akşam işten geldim. Daha sonra hiç dışarı çıkmadım. Bugün tekrar çıktım ve işe gittim. Öğleden sonra baş ağrısı başladı. Şu an zonkluyor. Kan şekerim de düştü, işe falan odaklanamadım, çıktım eve geldim.

Sabah bulaşmış olsa, akşama hemen belirti gösterir mi? Korona olmuş olabilir miyim?


 
Virusu ilk aldiktan sonra en az 5 gun gecmesi gerekiyor belirtilerin baslamasi icin. Bas agrisi tek basina endiselendirici bir sey degil bence ama normalden farkli hissediyorsan bu donemde her turlu kendini dinle.


  • robokot  (07.12.20 18:19:10) 
Tedbirli olmakta fayda var ama belirtiler covid gibi değil. Bir de robokot'un dediği gibi 5 gün falan geçtikten sonra belirtiler ortaya çıkıyor. Hatta temastan sonra enfekte olsan da pcr testi negatif çıkabiliyor. Birçok örneği mevcut.


  • himmet dayi  (07.12.20 18:26:25) 
5 gün ortalama bir değer, belirtilerin ortaya çıkma süresi 2-14 gün arasında kabul ediliyor, bu bilgi her yerde var.


  • mikro patlama  (07.12.20 20:19:48) 
Zonklayıcı tarzda tek taraflı baş ağrısı genelde migrende olur. Eğer bulantınız, kusmanız, ışık ve sese hassasiyetiniz varsa bu migrenden kaynaklı olabilir. Yukarda da bahsedildiği gibi semptomlar hemen ortaya çıkmaz. Ancak baş ağrınız geçmez, yaygın kas ve kemik ağrınız olursa, nefes darlığı ve öksürük başlarsa covid testi yaptırmanız faydalı olur. Geçmiş olsun.


  • esmeralda villalobos  (07.12.20 23:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.