[]

Çıt çıtı kırılmış ethernet kablosu

Merhabalar

Deliğe sabitlemeye yarayan plastik kısmı kırılmış (bir tarafında) bir ethernet kablom var. 2-3 güne iş bilgisayarımı eve taşıyacağım da çalışır mı diye merak ediyorum. Çalışmayacaksa yenisini alıcam çünkü. Duyurunun görüşlerini alayım dedim. Modeme takınca sanki fena bir sabitlikte değil ama milimetrik oynamalar belki etkiliyordur diye korktum. Ne dersiniz? Sizce sorun yaratır mı?


 
hareketli bir yere takmayacaksanız sorunsuz çalışır


  • yarin bos musun  (07.12.20 14:42:35) 
yok benimki de kırık oynatmadığın sürece çalışıyor sorunsuz.


  • aziz dostum jack  (07.12.20 14:42:38 ~ 14:42:47) 
Ben yıllardır öyle kullanıyorum.


  • plutongezegendegilmi  (07.12.20 15:07:37) 
ben yıllarca kırık kullandım laptopta, hani takılırsam bilgisayar düşmesin kablo çıksın diyerek, hiç de sıkıntı yaratmadı bana


  • killerbee  (07.12.20 15:40:14) 
yenisini alın bulunsun. bakarsınız kablonun çalışmayacağı tutar.


  • inheritance  (07.12.20 15:53:34) 
rj45 uç diye adlandırılır. sağlama almak isterseniz elektronikçi yeni bir uç takabilir ya da maliyetine bakarak yeni bir kablo alarak da işinizi halledebilirsiniz. normalde yerinden oynatacak bir şey olmadıkça mevcut kablo işinizi görür.


  • lazpalle  (07.12.20 16:59:49) 
çalışmadığını görmedim


  • co2s2  (07.12.20 17:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.