[]

Yilbasi hediyelesmesi cekilis sonuclari

Evet arkadaslar,

Not: Hata varsa yazin baslik altina gelip duzeltirim ve siz de bu duyuruyu gormemis gibi yaparsiniz.

Sanirim son asama bu asama oluyor. Katilim istekleri alindiktan sonra ve filtrelendikten sonra sartlari saglayan uyeler ile cekilis yapildi.


Cekilis ikili cekilis oldu. Niye? Cunku pasa gonlum oyle istedi.
Saka saka, riski minimize etmek icin bana en mantikli gelen oydu ve 60 kisinin uzerinde katilim olmasina ragmen cogunluk da fikrini belirtmedigi icin ben inisiyatif aldim. 'Cok konusma' dediginizi duyar gibiyim. Ama oncesinde kurallardan bahsetmek gerek.

ONEMLI: Herkesin birbiriyle 10 Aralik gunune kadar iletisime gecmesi gerekiyor. O tarihe kadar esinizden cevap alamadiysaniz buraya yazin. 10 aralik gununde iletisime gecilmeyen uyelerle yeni bir cekilis duzenlenebilir.

Hediyelerinizi de yilbasindan once gondermeye calisin. Eger esinizden 20 aralik gunune kadar 'kargoya verdim' tarzi bir mesaj almazsaniz onu da buraya yazin.

EKLEME: Arkadaslar herkesi belli bir alt-ust limitine zorlamak bana biraz anlamsiz geldigi icin o siniri sizlere biraktim. Sizler eger oyle bir sinir koymak istiyorsaniz esinizle konusup kendi aranizda belirleyebilirsiniz. Tamamen sizlere bagli bir olay yani.

Sonuclar

'obscure<->r evolution',
'opitseri<->desdenova34',
'emfuzi<->bass solo take one',
'don baba donelim<->tuborg yesili',
'IncredibleMau<->sanat guresi',
'her giriste sifresini unutan adam<->stewie',
'erty_ksk<->spacevan',
'baharat<->gucune giden kaplumbaga',
'jazzabel<->drystedb efficacious',
'jepa<->Kıllanıcı adı:',
'MandMs<->Hallegadola',
'follow rivers<->fıytfıyt',
'IcedFlames<->winston',
'plutongezegendegilmi<->babafingo',
'livaneli kadir<->makarnavodka',
'istege bagli sigortasiz<->kitap arasında kalmış silgi tozu',
'candoguaydin<->infernalcadre',
'4seneayniyerdeduramam<->alt4y',
'the gangbang theory<->reanarchy',
'grigri<->vasilias',
'ala09<->tss',
'sen supersin<->kisa',
'diyanet takvimi<->irene',
'ofelia<->kaptan maydanoz',
'iwillsee<->tthet',
'Phoebe<->pati',
'neymis<->buff',
'Big bada bum bum<->duster',
'denef<->janderzel zartanyan',
'ashleybon<->birbilsem',
'beyaztenlikiz<->hanim kos goethe geldi'

 
Arkadaşlar olumlu sonuçları değil olumsuz sonuçları yazın ki gelecek senelerde kişiler başlıktan direkt kara listeyi çıkarabilsin.


  • j r r tolkien hayrani  (08.12.20 19:55:48) 
Bunu anca gordum katilirdim yalniz biz christmas eve falan yapmiyoruz yani bu ne acele anlamadim


  • kushkush  (18.12.20 10:58:03) 
Arkadaşlar eşinden hediye alamayan ya da "kargoya verdim" tarzı dönüş alamayanlar yarın gün sonuna kadar buraya yazsın.

Net son tarih 20 Aralık 23:59

Eğer kişilerin sayısı fazla olursa yeni çekiliş yaparız. Eğer kimse yazmazsa hiçbir sıkıntının yaşanmadığı varsayılır ve hiçbir şey yapılmaz.

Bu tarihten sonra yazılacak olumsuz geri bildirimlere benim yapacak bişeyim yok.
  • j r r tolkien hayrani  (19.12.20 16:35:55 ~ 16:46:13) 
'the gangbang theory<->reanarchy'

benim eşim beni sallamadı, adresimi falan gönderdim onun adresini ve iletişim bilgilerini de istedim hiçbir cevap vermedi.

Tekrar çekilişe girmek de istemiyorum.
  • reanarchy  (21.12.20 09:21:03) 
bass solo take one ile eşleştim hediyelerini gönderdim hepsi de teslim edildi, teyit etti. o da hediyeleri gönderdi sanıyorum heyecan ile kargo bekliyorum şu an. :)


  • emfuzi  (21.12.20 09:22:44) 
Arkadaşlar durumu netleştirmek için yazıyorum. Belirlediğim tüm son tarihleri geçtik. Dolayısıyla 20 Aralık tarihi sonrası ekstra herhangi bir şey benim tarafımdan yapılmayacak.

Hiçbir olumsuz durumun yaşanmaması en güzeli olurdu ancak maalesef bazı olumsuz olaylar yaşanmış gibi gözüküyor. Başlık da bu tür olumsuz geri bildirimleri almak için bir süre daha tepede olacak.

Umarım genel olarak iyi geçmiş bir organizasyon olmuştur da çok fazla olumsuz geri dönüşler yazılmaz.
  • j r r tolkien hayrani  (21.12.20 15:45:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.