[]

Bulaşık makinesi önerisi

Memnun olduğunuz model marka tavsiyesi alınır teşekkürler. Meye dikkat etmeliyiz alırken onu da paylaşırsanız sevinirim




 
Benimki Vestel, almanı önermem. kirli çıkıyor üst raftakiler ve parlatıcı gözü dolu bile olsa leke leke kalıyor. İçinin çelik olmasına dikkat edin. Bazı markalar kurutma yapmıyormuş ona da dikkat edin bence. Enerji tasarrufu konusunda benim kafam karışık cok az su harcayan makineler temiz de yıkamıyor sanki, bilemiyorum.


  • coca cola  (06.12.20 21:57:55) 
Arçelikten memnunuz. Çok programlı olması işe yaramıyor diyorlardi gerçekten öyle. 4 programi var birini kullanıyoruz. Aklınizda bulunsun.


  • meraklitursucu  (06.12.20 22:33:01) 
Mutlaka iç kasası tamamen metal olsun ve üç tane su püskürten pervane gibi şeyden olması iyi oluyor alt ve üst tabanda ve üst çekmelinin altında. Ben lg kullanıyorum memnunum ama model ve markadan ziyade bu iki kriter en önemlisi.


  • kullanıcıadımbuolsun  (07.12.20 02:06:55) 
arçelik 6344 memnunum, pek temizlemeden koyuyoruz genelde kalıntısız yıkıyor.

üstünde pervane olmadıgı için üst alan geniş, takılma durumu olmuyor, tencere vs. konulabiliyor.

dokunmatik tuslu olmazsa daha rahat olur, tezgahtayken bazen yanlıslıkla değiyor insan sıkıntı oluyor. çamaşır makinesinde bu sorunu yasıyorum o dokunmatik tuslu

çatal bıçak sepeti aşağıda olanlardansa üstte bunun için ayrı çekmecesi olan modeller alan kazandırdıgı için benim daha hosuma gidiyor

ekstra kurutma, yarım yük gibi özellikler güzel. bitime kaç dakika kaldıgını görememek bir eksiklik.
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (07.12.20 02:12:20 ~ 02:12:35) 
Beko olmasin. 4-5 programli bir tane. Upuuuuuuzuuuuuunnnn bir kurutma programindan damla damla islak cikiyor hersey.

Lanet gitsin Beko'ya.
  • SevdaliBulut  (07.12.20 09:23:17) 
samsung'dan memnun değilim.
çamaşır makinesi ne kadar iyiyse, bulaşık makinesi o kadar kötü.
ilk aldığımda daha kötüydü gerçi, kullandıkça daha iyi anlaştık yani şu an normal bir performansı var aslında ama iyi bir bulaşık makinesi olduğunu söyleyemem yine de.
  • blatta hiberna  (07.12.20 09:33:44 ~ 09:34:15) 
siemens 3 programlı bir model kullanıyorum. memnunum.


  • barabas  (07.12.20 10:05:09) 
Bizde de arçelik var, güzel memnunuz. 4 programlı.


  • roket adam  (07.12.20 11:02:35) 
bende de arçelik 4 programlı var. yeni aldım ama memnunum, kirli beklemiş bulaşıklar bile temiz çıkıyor. 3 programlı da alabilirsin ama onun kısa programı yok. ben o yüzden 4 programlı aldım. bi de arçelik bulaşık makinasının fabrikası Ankara, tr de üretim olduğu için aldım, çin malını kakalamıyorlar en azından.
tavsiyem media markt vs yerine bayiden alman. mediamarkt en ucuz garantisi verdiği için o tarz yerlere özel üretim yapılıyormuş, çinden geliyormuş vs diye duymuştum. ne kadar doğru bilemem.

  • sirkelimon  (07.12.20 14:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.