[]

ankara'da konsol alan yer

şimdi corona morona durumları olduğundan buluşmak falan sıkıntı birileriyle. elimde ps4 pro ve one x var, yeni nesile geçtiğimden satayım diyorum. bunları alan bir mağaza falan var mı, baksın denesin fiyat versin bırakıp gideyim. fiyat konusunda aşırı ölücü olmadıktan sonra sıkıntı olmaz.

danke.


 
Hocam ikinci el telegram grupları var oraya yazabilirsiniz. En azından ihtiyacı olan birisi alır.


  • demirKamil  (06.12.20 14:07:30) 
ya ben de öyle istiyorum da alacak, deneyecek, buluşmak lazım şu bu gözümde büyüyor...bir de virüsten korkuyorum o ayrı konu tabii.


  • passion rules the game  (06.12.20 14:25:23) 
kızılay'da izmir caddesi ile tuna caddesi'ni birbirine bağlayan tüp geçitte japon oyuncak sarayı var.


  • kibritsuyu  (06.12.20 14:41:17) 
Kızılay'da İzmir Caddesi ile Tuna Caddesi'ni birbirine bağlayan tüpgeçitte Irmak Toysland.

www.irmaktoysland.com
  • heritage  (06.12.20 15:26:48) 
O alacak olanların hepsi ölücü hocam. PS5 aldım PS4 ü ilana koydum japon oyuncak mı ne var o yazdı. 2000 tlye verirseniz bekleriz diye. Ben 4 bine sattım.


  • Take it away honey  (06.12.20 15:37:53) 
Dükkan yarı fiyat çeker. İlanı koy düzgün bi fiyata. Kapıdan ver geç. Dükkana gidene kadar daha çok temasın olur


  • glamdr1ng  (06.12.20 17:28:43) 
wowowowow ps4 pro'ya 4bin veren mi çıkmış. sıfırı 4bin zaten bu aletin. hatta 3800 falan görüyor. bana özelden yazar mısın alet nedir ne değildir fiyatıyla birlikte. ps5 almayı düşünüyordum ama biraz ertelenecek gibi tr'den almayacağım için.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.12.20 20:26:39) 
birkaç arkadaş mesaj attı da önce buradan ilan vereceğim fiyatları araştırayım da :)


  • passion rules the game  (07.12.20 07:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.