[]

Bakırköy ruh s. ve sinir hastalıkları doktor önerisi

Var mı önereceğiniz bir doktor




 
ben ordaki doktorların hiç birini tavsiye etmiyorum zaten gördüğünüz doktoru bir daha göremiyorsunuz ya da adı yazan doktoru hiç görmeme şansınız var. randevu alırken aynı doktoru seçseniz bile karşınıza her gittiğinizde başka doktor geliyor. ayrıca test mest yaptırdıktan sonra o testlerin hepsini kaybedip bulamama ve bulmaya çalışmama özellikleri var. daha adı duyulmamış bir hastanede veya özele gidin imkanınız varsa.


  • nahtoderfahrung  (06.12.20 14:51:07 ~ 14:51:49) 
asistanlar bakıyor zaten ama sistem değişti yukarıda yazılan gibi değil
aynı asistan serviste görevli değilse geliyor
aylık çizelge vardı bir de

doktor önerisi
bence 9:30-10:30 ya da öğleden arasında sonraki saat uygun
doktorun kötü bir gününde olmaması da önemli

kendi lab. test yaptığı için sonuçlar hızlı bir şekilde ve tutarlı çıkıyor

en önemlisi sizin ne kadar anlattığınız derdinizi
saatine 1000 lira alan doktora da gitseniz beyninizi okuyamaz, sizi zorla konuşturamaz

bunlara dikkat ediyorsan kime gitsen verim alırsın

mehmet cem ilnem'deki asistanlar iyiydi
öneri olarak
  • bir soru sorcam  (06.12.20 15:27:44) 
Gideceğiniz birimi bilmiyorum ama beyin cerrahisine işiniz düşerse şunu söyleyebilirim. Oradaki üç doktor hastamızın beynindeki tümörün büyüdüğünü raporlara bakıp göremedi. Küçük özel bi hastane farketti durumu daha sonra.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.


  • essoist  (07.12.20 02:54:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.