[]

twitter hakkında

merhaba arkadaşlar twitter hesabım nedenini bilmediğim bir sebepten askıya alındı aylardır kullanamıyorum bu sorunu nasıl çözerim başına gelen varmı böyle bir şey ? yardımcı olursanız memnun olurum ...




 
Askiya alindiysa hic kasma. Acmazlar geri. Gitti o hesap. Yeni hesap acman lazim. Ama actigin hesap eski hesaba ait herhangi bir ortaklik olmayacak, sifre, resim, e-mail, isim vs. Yoksa kapattigimiz adam yeni hesap acmis deyip tespit ediyorlar yeni hesabini da kapatiyorlar, deli olursun bak, her actigin hesap kapanir.

Bir de kisa sureli askiya alinma olsa soyler, su tarihe kadar hesabiniz askiya alindi (1 hafta falan), sadece okuma icin kullanabilirsiniz, post atamazsaniz, begeni yok, ekleme yok vs. Eger tarih vermeden account suspended diyorsa hayatta acilmaz yani. Maillerini kontrol et, neden suspend ettigini aciklarlar su mesajin yuzunden askiya alindi hateful content, spam, abuse, harrasment falan, eskiden o contenti silin acariz diyorlardi, ceza veriyorlardi, simdi bu full kapamaya gectiler. Agiz tadiyla sovemez olduk:) Adam bos kale kacirmis, o sinirle bir sey yazmisiz ya da biri avcilik videosu paylasmis gel de guzel bir sey yaz onun altina, ordan bi isguzar da report ediyor herhalde benim tweeti caat hesabi kapatiyorlar. Bir de mavi tikli hesaplar var onlara hic bulasma o adiler de cok kapattiriyor, onlarin report etmesi 5-10 kat daha etkili sanirim.
  • neverletyougodown  (06.12.20 11:05:00 ~ 11:18:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.