[]

gece mama yemeyen bebek

bebeğim 9 aylık. biberon maması yiyor. gece yemeleri kesildi. kilo alması gerekiyor onun için gece yemesi lazım. bildiğiniz bir yöntem var mı? ( müzik, mamaya katacağım birşey, ayakta veya oturarak verme vb gibi)




 
yedirdikten sonra hemen uyursa reflü ve akciğere mama kaçması olabiliyor aman dikkat. 20 dakka falan dik tutmak gerekiyor. bi çay kaşığı pekmez koyup deneyebilirsin.


  • baba553  (06.12.20 00:44:05) 
Çocuk şarkılarini deneyebilirsiniz bizde zaman zaman ise yarıyor

Kırmızı balık çOmar yada otobusun tekerleği yuvarlak gibi
  • all girls dream  (06.12.20 00:49:32) 
Gece yemek yedirmeniz doğru değil aslında hele bebekte istemiyorken. Hiçbir doktorunda bu şekilde gece yemek yemeyi önerdiğini duymadım. Mümkünse gece bırakın uyusun, hiç dokunmayın, zorlamayın gece. İleride çok zorlanırsınız, bu şekilde devam ederse. Sabah uyandıktan sonra belli aralıklarla yemek yedirebilirsiniz. Ama gece doğru değil uykulu haliyle.


  • GoodMorningTeacher  (06.12.20 02:26:26) 
O aylarda gece beslenmesi bitiyor cogu bebişte. Yani normali bu maşallah. Benim 16 aylık, hala gece üç dört kez kalkıp emiyor of allahımm
Neyse, tavsiyem gece uyandırmamanız, uyumadan bir saat kadar önce tam buğday, yulaf unu gibi yararlı unlarla muhallebi yapıp meyve ekleyerek yedirmeniz. Hem tok tutuyor hem kilo almasını sağlıyor.

  • somethinginthewayshemoves  (06.12.20 02:43:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.