[]

Kim milyoner olmak isterde yarışacağım, tavsiyeleri alayım?

Çalışsam mı genel kültür vs cevap evetse nerden nasıl çalışılır tavsiye de verseniz güzel olur
Onun dışında her türlü tavsiyeye de açığım, biraz heyecan var xdddddd



 
Öncelikle hayırlı olsun umarım iyi bi meblağ kazanırsın,

Valla bence çalışma nerden soru gelceği belli değil çünkü, umarım 3 dil biliyorum ODTÜ mezunuyum, london school bitirdim diyip ilk soruda elenenlerden olmazsın :)
  • paramolacak  (05.12.20 21:55:30) 
genel kültürü falan boşver. kısıtlı zamanını heyecanı yenme konusunda değerlendir. çok daha faydalı olur.


  • istege bagli sigortasiz  (05.12.20 21:57:33) 
çalışılacak bir şey yok, jokerleri nerede nasıl kullanacaksın, emin olmadığında ne yapacaksın vs. onu düşünebilirsiniz.


  • candide  (05.12.20 21:59:03) 
kilit 2-3 kelime ile cevabı çıkacak konuda telefon jokerini kullan bence, bilgisayardan bakacak nasıl olsa aradığın kişi. onun haricinde seyirci jokerini genel kültür sorularında takılırsan kullan derim.


  • garavel  (05.12.20 22:00:32) 
milliyet larousse bul çalış.


  • her şey  (05.12.20 22:01:23) 
bence son 1-2 yılda çıkan ilginç haberlere bakabilirsiniz. Maymun neden hayvanat bahçesinden kovuldu gibi bir soru çıktı geçenlerde, denk gelip okumazsanız bilme ihtimaliniz yok. Onun dışında çalışarak işin içinden çıkamazsınız. Bol şans :)


  • tss  (05.12.20 22:01:35) 
Genelde Sabah'ta çıkan abuk subuk haberlerden soruyorlar. Bir de, telefon jokerlerinize söyleyin, önlerinde Google açık olsun. Siz de soruyu aramalarına yardımcı olacak şekilde okuyun. Ben olsam, eski Türk filmlerine , biraz da tarihe çalışırdım. Başarılar!


  • PhoenixRising  (05.12.20 22:10:29) 
herhangi bir baraji gectikten sonra ve jokerlerin de varsa, soruyu bilmediginde cekilme ve mutlaka jokerini kullan, ya da jokerin kalmadiysa cevabi salla, cekiliyorum deme

bir de telefon jokerlerne mutlaka int. basinda olmalarini tembihle, soruyu kisa oku gereksiz ayrintilari es gec, A-B-c-d demeden direkt siklari soyle
  • exlibris  (05.12.20 22:18:01 ~ 22:19:35) 
hocam bence kumaş çeşitlerine bakın.

edit: dediğim yerden soru gelir ve bilirseniz 100 lira alırım
  • purrp  (05.12.20 22:25:51 ~ 22:26:55) 
@purrp gelirse soru senden bahsedicem dhsha


  • mhmtt  (05.12.20 22:30:47) 
yayin tarihinden bir gun once buraya yaz da biz de izleyelim. kim oldugunu soylersin


  • exlibris  (05.12.20 22:33:22) 
yarı yarıya ve %50 jokerin ikisini birden ikinci barajdan sonraya sakla. bunla elinde olduğu sürece 1 sorun garanti olmuş oluyor. ayrıca ikinci baraj sorusundan bir sonraki soruda risk al, doğruysa da yanlışsa da joker kullanma çünkü kazancın kaybından daha çok oluyor (risk yönetimi)
ayrıca telefon jokerlerinden birine beni yazabilirsin :) spor, genel kültür ve googledan bişey arama konusunda iyiyim.
ben izlemiyorum ama hangi gün yarışacaksan buradan bildir de izleyelim.
  • etna  (05.12.20 23:24:56 ~ 23:26:49) 
bilgi yarışmasından ziyade şov programı olduğu için adamına göre soruyorlar. ilginç bir tipin, seyircinin ilgisini çekecek bir hikayen yoksa bilgi sorusu olmayan bir soruyla elemeye çalışırlar. benim izlediğim bölümlerde dikkatimi çeken bir konu da şuydu. mesleğinle ilgili örneğin öğretmensen, çiftçiysen ya da bir müzisyensen ve bunu açıkladıysan 15 binden önceki kolay sorulardan biri mesleğine yakın bir soru oluyor.

seyirciye her zaman güvenmemek lazım. günlük hayattan bir soruysa yapıştır gitsin. ama direkt bir bilgiye dayalı sorusuysa güvenmemek gerekiyor.

bir de süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? ne zaman başvurdunuz, mülakat sırası kaç ayda geldi, kaç tane görüşme oldu vs..
  • jepa  (05.12.20 23:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.