[]

Hangi robot süpürge?

İnternetten araştırdım biraz ama hep bana 10 bin liralık modelleri gösteriyorlar ama benim çıkacağım en yüksek fiyat 4 bin lira o da değerse.

Sensörleri kuvvetli olsun, sert zemin ve halıda gitsin, şarjı azaldı mi istasyonuna dönsün, uzaktan telefonla yönetebileyim internet üzerinden, tabi bir de dip köşe rahat aldı mı daha ne isteyeyim :)

Varsa bir öneriniz, tavsiyeniz çok hora geçer. Teşekkürler şimdiden

 
roborock s5 max.


  • jelly bear  (05.12.20 12:22:34) 
roborock s5 max +1, annemler birkaç aydır kullanıyor aşırı memnunlar. ben de parayı denkleştirir denkleştirmez bundan alacağım bi tane


  • cowboy  (05.12.20 12:45:10) 
irobot roomba 600 serisi (671-675-676)

evimizde kedi var, irobot 675 kullanıyourz bir yılı aşkındır. her gün önünde secdeye yatıyoruz. uçmanıza gerek yok, fiyatları 2-3 bin tl bandında bu orta seviye robotların.
  • uuth  (05.12.20 13:00:28) 
en kaliteli ve fiyatı uygun olan s5max. yazılımı ve malzeme kalitesi iyi. mop pro ya falan bulaşma. viomiv3 mop pro ve s5 max kullanan biri olarak söylüyorum bunu. ince detayına kadar anlatırım ama gerek yok.

ayrıca türkiye de resmi olarak bulunmadıkları için garanti konusu sıkıntılı. amazon veya ekay dan almanı öneririrm. evofone üç kağıtçının tekidir. resmi distrübütor ama yan çizer garanti işlerinde.
  • xrated  (05.12.20 13:08:51 ~ 13:10:34) 
roborock s5 max kullanıyorum ben de. eh işte 4bin biraz pahalı ama iş görüyor. almadan önce ev yapına uygun mu diye bak çünkü her yere giremiyor alet, baya büyük.

artılarını herkes söylemiş ben de eksi yönünü söyliyim. mobu ıslak bezle yere çok hafif dokundurarak siliyor. haritada halı olan alanları işaretleyip buraları moblama diyebiliyorsun fakat o ıslak bez ile halıların üzerinden geçmeye devam ediyor. ıslaklık bırakıyor bu da bakteri oluşturuyor ve halını zamanla çürütüyor. keşke mobu azcık havaya kaldırabilse alet.
  • plastic_angel  (05.12.20 14:43:13) 
xiaomi roborock s5. electrolux var. şekli köşelere giricek gibi.


  • mikahakkinen  (05.12.20 15:56:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.