[]

Altcoinler hk fikir

ya, doge'dan bi %30 kazanmıştım yazın.
sonra onu satıp xrp alıp, %15 civarı kar yapınca onu da satmıştım. (sonra %50 yaptı o günden bugüne)
--tüm bu mevzuları btc marjından söylüyorum. dolar marjından değil.--

neyse, sonra xrp sonrası gidip doge aldım yine. 30 sats'tan.
ama bugünlerde 17'ye düştü.
doge genelde 16-17lerde çok sürünmez, ama 2 haftadır 3 haftadır bu seviyelerden yükseltemedi kafasını.

piyasa da hareketliyken şuan resmen durduk yere zarar ediyorum gibi hissediyorum.
hodl yapıp doge 35-40 ı görünce satmayı düşünüyorum. ama bi yandan da diğer fırsatları kaçırıyorum.

sizce doge'u 17inden çıkıp, diğer coinleri al-sat yaparak mı zarardan çıkmya çalışayım.
yoksa doge'da hodl'layıp, normalde hep dolaştığı 30lu seviyelere dönemsini m ibekleyeyim.

 
doge'nin 30'dan 17'ye düşeceğini öngöremediğin gibi diğer alt coin'lerin de ne olacağını öngöremeyeceksin ve orda da kaybedip çıkabilirsin. şu an dip fiyat ise doge bence çıkmasını bekle.


  • himmet dayi  (04.12.20 12:26:35) 
her zamna dibin dibi vafrdır tabi ama, tarihinde 15sats'ın altına hiç düşmemiş


  • tchuck  (04.12.20 12:30:14) 
Himmet dayı haklı, kimset işi


  • kleider  (04.12.20 13:10:44) 
alt sezon öncesi belirtilenden biri de, dogeun pumplamasıdır. geçenlerde btc 19 üstüne atınca herkes bi gaza gelip yüklenmişti. birçok sinyal grubunda da paylaşıldı. çok hareket eden bi coin değil diye biliyorum. ama dediğim gibi btc 20 k üstünde yataya bağlarsa hareketlenebilir. hoş ben 2017deki gibi bi altsezon beklemiyorum.


  • kapti  (04.12.20 14:28:52) 
algo/btc deli dip yaptı. ben ondan çıkış bekliyorum aslında da çıkmıyor namussuz. gerçi para yatırmadım :) çok da ilgilendirmiyor ama TA çalışmam açısından önemli.


  • tukenmez adam  (04.12.20 14:31:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.