[]

Robot süpürge triplex ev ve wifi sorunu

Bu süpürgelere niyetleniyorum bi süredir, aşağıda duyuruyu görünce de sorayım dedim.
Şöyle ki ev 3 katlı ve her katın planı farklı doğal olarak. Bu süpürge 3 kata ayrı haritalama yapabilir mi? 2 kata yapsa o da olumlu.
Diğer sorum da şu, evde modem güneydeki salonda duruyor. Normal kullanımda bile 2. Katta bulunan kuzeydeki odada wifi çekmiyor. Bu kısmı temizlemesi mümkün değil herhalde. Haritalama yapmak için bile wifi gerekiyorsa orayı direkt atlayacak mı?

Süpürge ile beraber sinyal genişletici de alsak bu sorunu çözer mi?

 
birden fazla harita kaydedebildiginiz modeller var cok katli evler icin. ozelliklerinde gorursunuz zaten. roborock s5max, s6maxv, viomi v3 gibi modellere bakmanizi tavsiye ederim. ikinci sorunuz icin pek fikrim yok.


  • hjarteblod  (04.12.20 02:08:59) 
1. souyu bilmiyorum ama 2. soru için wifi extender, access point gibi bir şey alırsanız yanında wifi sinyalini yeteri kadar alabilir sanırım.


  • westblack  (04.12.20 02:31:45) 
xiaomi roborock s5 max var bende,
ev 3 katlı ama sadece 2 katı kullanıyorum.
multiple map seçeneği var. her katı ayrı ayrı haritalıyor. sanırım 4 kata kadar kayıt edebiliyormuş.
dediğiniz gibi xiaomi nin wifi güçlendiricisi var. 90 liraydı ben aldığımda ondan takarsanız sorun yaşamazsınız. çok memnunum.
  • ada meltemi  (04.12.20 12:37:43 ~ 12:38:49) 
haritalama icin wifi'a ihtiyaci oldugunu sanmiyorum. sadece cekmeyen yerdeyken nerede oldugunu goremezsiniz uygulamasindan, size sikistim diye falan haber veremez, ama calisir.


  • lemmiwinks  (04.12.20 13:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.