[]

cok sinir oldugum bir durum

Arkadaslar bir seyi önce ilk siz deneyimlersiniz ya mesela, ise giris, universite falan. Sonra baslayacak olan arkadasiniz olur, soru sorar yardim ister.
Iste ben yardimci oluyorum, kontrolcu bi tipte degilim yani o sekilde de anlasilmak istemiyorum.
bugun arkadasim yazdi patronla ilk kez toplantim var cok stresliyim falan, ben de destekledim, anlattim.

2 saat kadar sonrada karsilastik, ne yaptin? diye sordum, hic soylemiyor. 2 cumle sunlar hakkinda konustuk iyi gecti, agizlarindan cikmiyo. ama maaslarda sikinti var mesela bana hemen ardindan maaslari sormayi biliyor. ben iyi gectigini bilgi vermemesinden anladim kötü gecse gelirdi hemen.

cok sinir oldum, bir güzel laf soylecegim ama merak ettim sizde benzer seylerle karsilasiyor musunuz?

 
Karşılaştığım bir durum, cin olmadan adam çarpan tipler bunlar. Çakallık peşinde tiplerde genellikle böyle özellik olur, temel nedeninin aşağılık kompleksi, çekememezlik ve kıskançlık olduğunu düşünüyorum.


  • Hallegadola  (03.12.20 19:15:05) 
düpedüz sinsi bu insanlar. karşılaştım tabi. aşırı gıcık bi durum mesela sana bütün secereni sorup kendisi akşam ne yediğini bile söylemeyen tipler de bunlara benzer. böyle biri olduğunu anladıktan sonra ben de davranışımı ona göre ayarlıyorum.


  • ruby elixir  (03.12.20 22:18:13) 
İnsanları tanımadan çok fazla bilgi verme. İş hayatı böyle tiplerle dolu.


  • arnold schwarzeneger  (04.12.20 18:00:03) 
çok karşılaştım. kendini akıllı sana tipler onlar. senin ona her bilgiyi vermeni ister ama o sana asla bilgidir tecrübedir vermez. sinirlenmekte haklısın. ben de başta çok sinirleniyordum ancak sonradan samimi değilsem kimseyle bu tarz muhabbetlere girmiyorum. sordukları zaman da "bilmiyorum" diyorum.


  • amandil  (04.12.20 20:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.