[]

Uzun Zaman Sonra Mesajlaşma

2 sene sonra gelen bir mesaj vardı karşı taraftan, eski sevdicekten. 1 haftadır umursamaz bir tavırla konuşmayı akıtmıyordu. Tam yine ''Lan madem konuşmayacaksın ne diye yazdın be vicdansız'' diye düşünürken bu gece yazdı ve biraz konuştuk.

Anlatmak, dertleşmek istediğim çok şey var ama hiç uzatmayayım. Ben salak gibi ''Biri var mı?'' diye sordum. O da ''Evet, belki. Bilmiyorum, emin değilim'' dedi. Moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim. Büyük ihtimalle anlamıştır. Belki beni kendince ''fazla umutlanma olmasın aramızda'' diye susturmuş olabilir. Neyse artık. Mutlu olmana sevindim vs dedim.

Biraz muhabbet bile ettik telefonda arayarak. Bazı durumlarına azıcık üzülmedim de değil. Sesi ruhsuz ruhsuz geliyordu. Gerçi ruhu olsa... Neyse. Arada dengesizce bir öyle yazdı bir böyle yazdı(iyi-kötü) Klasik ruh hali bu olduğu için takmıyorum şimdi.

Muhabbeti devam ettirmek istiyorum ama bir yandan da her devam ettiğinde üzülebilirim diye düşünüyorum(Bilmiyorum. Belki yanlış bir düşünce) Nasıl devam ettireyim onu bile bilmiyorum. Siz de böyle uzun zaman sonra iletişime geçip konuştuğunuz oldu mu? Nasıl hissettiniz, ne yaptınız? vs Ben şu anda ne hissettiğimi açıklayamıyorum tam olarak. Garip ya.

 
Daha düzgün bir iletişim seviyesine gelmeden enerjinizi nasıl da düşürmüş, sizi etkilemiş. Konuşmaya devam ederseniz üzüleceksiniz. Umutlar, hayal kırıklıkları yaşatacak. En iyisi ondan uzak durmak, mümkünse başkalarıyla sosyalleşmek.


  • hepbiarayisicinde  (03.12.20 12:30:41) 
uzak dur bitchesaintshit


  • stewie  (03.12.20 12:32:52) 
Bu durumda yapılacak en iyi şey konuşmayı hiç uzatmadan bitirmek. Ergence gelebilir ama engelle gitsin.


  • valarmurgulis  (03.12.20 12:53:28) 
insanı geçmişe gömer böyle durumlar, önüne bak. nasıl ayrıldığınızı, o anki hislerini getir aklına. yedek sevgili olma.

konuyla alakalı olacağını düşündüğüm ve bir aralar sevdiğim bir yazar olan Cezmi Ersöz'ün "Derinliğine Kimse Sevgili Olamadı" kitabının arka kapağında bulunan şiirimsisi geldi aklıma.

"kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... kimi derinden sevsem, o da bir başkasını derinden hatırlardı. öylesine çok sevdim ki onları. başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını, sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. beni yitirmekten hiç korkmadılar: çünkü onlara göre fazla iyiydim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden. beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. "ne olur, bir daha beni aramayın! çünkü ben kolay unutamıyorum. çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. çocukluğumun o güzel bahçesini." böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni... soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... o yedek sevgili..!"
  • Improbable  (03.12.20 13:25:15 ~ 13:26:19) 
hepbiarayisicinde +1500
çok güzel ifade etmiş, ekliycek bişey bulamadım.

  • Jux  (03.12.20 13:29:57) 
@j r r tolkien hayrani

Ya belki öneri istemedim ama veren olursa da hayır demem. Şu anda ne yapmak istiyorsam, olduğum gibi hareket ediyorum. Belki yanlış belki doğru bilemiyorum. Eğer sürekli böyle soğuk olursa, uzatmanın bir anlamı kalmayacak tabii ki.

@e bana nick birakmamissiniz zalimler

Biri var dediğinde belki beni kastetmiştir. Bilemeyeceğim ama bunu öyle düşünerek kendimi yormak istemiyorum. Diğer dediklerinizin hepsine katılıyorum(Böyle bir kişiliğe sahip olmayı gerçekten istemezdim)
  • bitchesaintshit  (04.12.20 01:15:06) 
Hayatında yolunda gitmeyen işler var. Biraz moral motivasyon lazım. Bir nevi pit stop alanı oluyorsun. Muhtemelen bu eski sevdicek geçmişte terk eden taraf. Biz de tadilattayız kapalıyız de ve gönder.


  • istege bagli sigortasiz  (04.12.20 01:26:16) 
@istege bagli sigortasiz

Siz de haklısınız. Hem de kelimesi kelimesine belki de. Duyuruda herkese hak veriyorum. Bu ne ya :)

Mesela bu gece normalde mesajlaşacağız diye düşünüyordum çünkü ben işten çıkmadan önce bana ''Fotoğrafını atacaktın, ne oldu?'' dedi ve bende evde olduğum zaman göndereceğimi söyledim ve anlaştık. Gece yarısı bir mesaj attım ve daha şimdi ''Uyandım'' diye cevap atmış. Bu insan en az 10 saat uyuyan biri değil. Yok öyle bir şey. Biliyorum. Belki de o bahsettiği 'kişi' ile bir şeyler yaptı. Bilemem. Neyse ne artık. Bende burada içimi döküyorum işte.
  • bitchesaintshit  (04.12.20 10:36:04 ~ 10:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.