[]

Bebek kamerası önerisi?

Herkes motorola öneriyor ancak fiyatları uçmuş. Uygulamasında da problem olduğunu okudum.
Xiaomilerden emin değilim. Fiyatlar zaten uçuk. Bağlantı sorunu olmayan bir kamera arıyorum.

Ne önerirsinsiniz?

 
bebek kamerası değil ama xiaomi'nin kamerasını kullanan pek çok arkadaşım var. bayağı memnunlar. gece görüşü, ileri geri oynatma vs özellikleri var.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (03.12.20 12:10:12) 
MOTOROLA MBS36S bu modeli kullanıyoruz.

sesi, çekim gücü, gece görüşü her şey çok güzel.

tek kusuru kumandanın şarjı çabuk bitiyor. ve kamera'ya kumandadan ses gönderme olayı pek iyi değil, ses çok az çıkıyor. ama bu ikisine de hiç ihtiyaç duymadık. zaten kumanda genelde prize takılı kullanıyoruz. çok gerekirse ayrıca pil de alınır.

xiaomi vs'ler bebek kamerası değil. ip kamera. telefon veya tabletten izlemen gerekiyor. gece sürekli telefon yanında açık olacak, telefonun şarjı bitecek, başka uygulama kullanırken kamerayı kontrol edemeyeceksin vs. bundan dolayı kendi kumandası ekranı olanlar daha mantıklı geldi bana.
  • emfuzi  (03.12.20 12:14:05) 
Xiaomi kullanıyoruz, görüntü vs gayet iyi. Telefondaki uygulamasından izliyorsunuz. Bunun olumlu tarafı evde değilken de izleyebilmeniz. Olumsuz yanı bebe uyuduğunda telefonla oynayamamanız. 2 telefona kurduk uygulamayı, yani birden fazla kişi kullanabiliyor.


  • curukturpkokusu  (03.12.20 13:12:25) 
wifi'lı da olsa kendi alıcısı / monitörü olan bir model seçin. telefondan tabletten takip etmek sıkıntı oluyor.


  • co2s2  (03.12.20 13:18:50) 
Bebek kamerasına gerek yok başına bebek gelşnce 4 le çarpıyorlar xiaomi nin ip kamerasını aldık gyet kullanışlı


  • basond  (03.12.20 14:44:31) 
xiaomi nin hangi modelinden bahsediyorsunuz


  • baknedicem  (03.12.20 15:37:12) 
  • mikahakkinen  (03.12.20 16:15:25) 
  • basond  (03.12.20 19:57:53) 
Sese ve Harekete duyarlı bir IP kamera almanızı ekonomik anlamda tavsiye ederim. ELimizde kedilerimiz evde yalnızken kontrol etmek için aldığımız bu tip bir kamera vardı ve bebek için fazlasına ihtiyaç duymadık. İlk zamanlar almak için araştırdım. Ancak sonra gereksiz olduğuna karar verdim. Marka önerisi olmadı ama başlangıçta biraz da heves nedeniyle çok masraf yapılıyor. 2-3 kere kullanılacak şeylere dünyanın parasını verdik. Pişman olmayın diye :) Elinizde kullanmadığınız eski bir telefon da varsa onu isterseniz kumanda gibi kullanırsınız. Çok ihtiyaç duyacağınızı da sanmıyorum. İlla bebeğin sesini de anında duymak istiyorsanız, sadece telsiz özelliği olanlar ve IP kamerayı alsanız bile daha ekonomik oluyor :)


  • i am a legal alien  (04.12.20 12:10:22 ~ 12:11:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.