[]

yök'e öğretim üyesini şikayet etmek

öğretim üyesi ders dışında konu işliyor ve bununla öğrencileri sorumlu tutuyor.

bologna kriterleri kapsamında ders içerikleri internet sitesinde sabit (olması gereken)

ancak bununla alakasız konular işlendi.

basit bir örnekle, türk anayasası hukuku dersinde 1982 anayasası işlenmedi.

bu durumda böyle bir şikayeti yök dikkate alır mı

 
Bölüm - dekanlık - rektörlük şeklinde ilerlemelisiniz +1

Bu sadece sizin şikayetiniz olmazsa, diğer arkadaşlarınız da dilekçe yazarsa sonuç alma ihtimaliniz daha yüksek. Hepiniz dilekçe yazın, cevap alamazsanız bir üst idare merciine geçin.
  • gmzo  (02.12.20 13:15:59) 
Şikayet et gitsin.

Ders saatleri konusunda 2 kere şikayet ettim bunları. Okul yönetimi topu hocaya hoca öğrenci işlerine öğrenci işleri rektörlüğe atıp durdu.

3. sefer doğrudan hocayı şikayet ettim. Çünkü ders saatlerini o düzenliyordu. Ders saatleri şikayetim sonrası dediğim gibi düzenlendi. Çünkü öyle olması gereken bir durumdu, yönetmeliklerle filan sağlam delillerle başvurdum. İlk ders hoca neden şikayet ettiğimi sordu. Bende daha önce sözlü olarak başvurduğumu sonrasında 2 kere daha şikayet ettiğimi fakat ısrarla talebimi yerine getirmediklerini söyledim. Bu başladı " ya işte ne gerek vardı, bize söyleseydin yardımcı olurduk, biz seni zaten tanıyoruz vs vs" kıvrandı durdu.

Dersten AA ile geçtim. Kimse takamaz bana, taksaydı onu da şikayet ederdim.
  • infernalcadre  (02.12.20 15:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.