[]

Web sitesi

Merhaba,
Web sitemi simplesite.com üzerinden kurdum, aylık 39 dolar, tavsiye edeceğiniz daha uygun fiyatlı olan bir web sitesi var mı acaba?



 
neden wordpress vb yapmadınız, çok yüksek fiyatlar. ne sitesi, nasıl kullanacaksınız, bir özelliği vb yoksa çok gereksiz.


  • syabk  (01.12.20 22:35:53) 
aylık 39 dolar baya baya çokmuş. wordpress, wix gibi alternatifler var.


  • scudman1  (01.12.20 23:11:36) 
wix daha ucuz ve bayağı kolay.

wordpress ücretsiz versiyonu kullanabilirsiniz ama onun için teknik bilginiz olması gerekiyor bi noktada istediklerinizi yapmak için. Ama çok sorun değil idare ederim derseniz ücretsiz bi temayı panelden düzenleyip kullanabilirsiniz.
  • ayin yazari  (01.12.20 23:35:05) 
Web sitemin adresi www.kutuphaneonline.com arastirma yontemleri vs gibi icerikler koymak istiyorum. Wordpress te adres tamamen adresim gorunuyor mu, sonu wordpress ile bitiyor olmasin, sitenin ozelligi yok, ben cocuklar icin internetn filtreleme ayarlarini nasil acariz, cyberbullying vs gibi videolar da cekip koymak istiyorum.


  • rumpleteazer  (02.12.20 17:20:00) 
hocam siteniz bayağı düz bir tema. Bu nedenle neredeyse bütün sistemler size uygundur ve 39 dolar oldukça yüksek bir maliyet.

wordpress.com'da ücretli üyeliğe geçerek kendi domaininiz (adresiniz) ile yayın yapabilirsiniz. Sonu wordpress ile bitmez.
wordpress.com

wix'de premium üyeliğe geçerek, yine kendi domain adresiniz ile yayın yapabilirsiniz.
www.wix.com

Son olarak, pek tabiki bir hosting edinip ve bu işten az çok anlayan birisini bulup kendi wordpress sitenizi kurabilirsiniz. (wordpress.com ile aynı değil)
www.natro.com
www.ihs.com.tr

Ancak, hiç anlamıyorsanız, ileride bakım vs. uğraşmamak ve destek alabilmek için wordpress.com veya wix i tercih edebilirsiniz.

Ayrıca bu dedikleriniz için youtube daha iyi bir mecra sanki?
  • cursor  (02.12.20 17:37:47) 
Cursor, wix e gittim üyelik açtım, websayfamı içe aktardı ama, kurduğum sitede default site bilgileri var, benim içeriklerim yok. ayrıca wix uzantısı ile geldi bu, adres burada yeldemir3.wixsite.com yayında


  • rumpleteazer  (02.12.20 19:07:28) 
support.wix.com

domaini aktarmanız lazım

ve pek tabiki içerikler kendisi gelmez, kendinizin aktarması ve tasarlaması lazım. Sistemler arası bu şekilde bir geçiş yapacaksanız, öncesinde iyi bir planlama yapmanızı öneririm.
  • cursor  (02.12.20 19:15:51) 
çok basit bir site aylık 3 dolardan fazla verilmez. godaddy de var ben ilk sitemi öyle kurdum ama madem bu kadar emek vermişsiniz yazılara, birazcık emekle wordpress site kurup 150-200 tl ye yıllık olarak halledebilirsiniz.


  • syabk  (02.12.20 22:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.