[]

Ttnet fatura

Arkadaşlar bu ay TTnet sözleşmem bitiyor. 2 yıldır 57 liradan kullanıyordum. 24 MB limitsiz

Bugün aradım 99 liradan 2 yıl daha uzatalım dediler. Yakın zamanda daha uygun teklif alabilen var mı? Ya da ne yaparsam az daha indirim yaptırabilirim.


 
aynı durumdayım.

malesef daha fazla inmiyorlar. eskiden hattı iptal ettirerek sizi aramalarını sağlıyordunuz ve iptal birimi aradığından dolayı daha avantajlı teklifler sunuyorlardı ama şu anda herkes eve kapandığından rahatları yerinde ve indirim yapmıyorlar. ayrıca şu anda abonelik iptal ettirmek de büyük risk çünkü port yok. yeni abone olmaya çalışsanız bile belki mahallenizde boş port olmadığından abone olamıyorsunuz.

ben netspeed firmasına taşımayı düşünüyorum aboneliği. araştırıyorum. fiyatları daha uygun ve taahhüt yok
  • mr.goodcat  (01.12.20 19:46:32) 
Netspeed e yeni geçtim 15 gün oldu, merkezi bir yerdeyseniz tavsiye ederim. Sapa yerde hiç güvenilmez çünkü. Ben kadıköy'deyim Çarşamba günü telefonla kayıt olmuştum cuma günü arayıp geldiler, pazartesi günü de internet açıldı. Ben de taahhüt istemediğim için en ucuz pakedini kullaniyorum.

63 lira 35mbps bu 100 gb kotalı. Kotayı asarsaniz fatura 76 lira olunca orada duruyor ve sinirsiza dönüşüyor. En ucuz pakedi bu.

Ben birisinin referansiyla girdim o yüzden her ay 5 lira indirim var. Siz de referans yoluyla indirim kazanabilirsiniz, hem kendinize hem kodun sahibine. Verebilirim ben de.

Bir tek 100 tl kurulum ücreti alıp iki taksitte yansitiyorlar.
  • sanguine  (01.12.20 20:26:56) 
Benim de ocakta bitiyor, guya 24tü hızı ama 12-13 alıyordum. Dün kabloneti aradım, bugün bağlamaya gelceklermiş. 100mbit akıllı sınırsız 95 tl . Kurtulacağım umarım ttnetten.


  • solenkol  (02.12.20 09:18:40 ~ 14:31:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.