[]

Oda ışıklandırma - lambader

Akşamları evdeyim. Genelde masa başında vs. çalışıyorum. Oda çok aydınlık. Hem loş olsun hem de ortamda yumuşak bir ışık olsun diye lambader almak istiyorum. Hangisi alayım?

İkeada şöyle bir şey var. Resimdeki gibi bir ortam sunar mı? Fotoğraf için ekstra ışık kullanmışlardır muhtemelen.

www.ikea.com.tr

Ya da şöyle standart bir şey mi alayım? Daha uygun şunlar.

ty.gl

Amacım şöyle bir ortam sağlamak akşamları.

youtu.be

 
ikeanınki sadece tavanı aydınlatır. lambader ise tüm çevreye loş ışık verir etrafı sarılı olduğu için ama lambaderi tercih ederim yani
videoda yerde minik lamba var bu arada. adamın arkasında olduğu için rahatsız etmiyor ama gözünü alır o insanın.

  • neira  (01.12.20 19:51:27 ~ 19:52:05) 
estetik kaygı güdülüyorsa vivense olan iş görecektir. ucuz ve güzel. benzerleri var daha da ucuz. araştırılabilir.
ben çıkıp alışveriş yapamadığım için, malum pandemi, evde yatak başındaki abajurlardan birini oturma odasına aldım, köşeye koydum, güzel bir ışık yaydı.
www.ikea.com.tr zamlamışlar bu arada.
özetle bu tarz bir ışık kaynağı varsa kullanılabilir.
  • cliquot  (01.12.20 19:54:22) 
Üç ayaklılar çok kaliteli olmazsa bir ayağı sürekli çıkıyor ve lamba baaaam diye düşüyor.


  • physcos physcos  (01.12.20 20:10:08) 
şafak salda armağan amcaların yakın arkadaşı.

bunu neden dedim. armağan amcalar da yayın yapıyor aynı şekilde... ve de inanmayacaksın filtre var :) bence şafak salda da filtre kullanıyor. yani o ürünleri alsan da aynı ortamı yakalayamayabilirsin.

youtu.be

youtu.be

youtu.be

youtu.be

sözlükten iletşime geçip sorabilirsin.

eksisozluk.com
  • qobel  (01.12.20 22:50:44) 
bence senin derdine derman olacak sey duvardan yansiyan isik.

kafasini duvara cevirbilecegin bir (veya birkac) lamba al derim ben.
  • lamartin  (02.12.20 13:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.