[]

Satılacak araba lastik değişimi

Selam ey duyuru ahalisi,

~3 ay sonra satacağım arabamın sağ ön lastiğini yardım dün. Üzerinde waterfall marka, nispeten aşınmış, lastiklerden ikisi dönerken bozuk bir çember çiziyor (sanayi ağzıyla ne deniyor buna bilmiyorum www.youtube.com

Önümüzdeki 3 ay bir kaç kere istanbul ve antalyaya gitme planım var. Sizce 4 lastiği değiştirip düzgün bişey taksam sonrasında bu sebepten satış fiyatını biraz yükseltsem ne kadar mantıksız olur ?


Araba ford tourneo custom. Camlı van. Lastik ölçüm 215/65/16C

 
Bence çok fark etmez. Lastikler eski olunca da bu sefer "lastiklerin değişmesi lazım" diye fiyat kırmaya çalışıyorlar. Ama ben olsam oraya ikinci el bir lastik alır geçerim. Yeni lastiği alacak kişi düşünsün.


  • himmet dayi  (01.12.20 10:54:12) 
sat veya satma o kdar yola gideceksen değiştir.


  • sutlu nescafe  (01.12.20 10:56:05) 
@himmet, hocam lastik ebatları ticari olduğu için 2. el neredeyse hiç yok. Lastikler yok olana kadar biniyor sanki insanlar.


  • rastocasdelay  (01.12.20 11:22:30) 
arabayı satacaksam 4 lastiği kesinlikle değiştirmezdim. çıkma lastik bulunur mutlaka.


  • reanarchy  (01.12.20 11:45:54) 
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama 3 kere şehirlerarası yol yapacaksan 1-2 bin lirayı düşünmekten çok kendi canını ve tabi ki trafikte tehlikeye atabileceğin diğer canları düşünmelisin. Araba dediğin 4 teker üzerinde gidiyor, lastiğin bu kadar önemsenmesi boşa değil.


  • her giriste sifresini unutan adam  (01.12.20 11:58:48) 
@rastocasdelay

böyle bir şeyi söylemek için bütün lastikçileri gezmiş olmak lazım. Online mı baktın?
Mutlaka çıkma lastik vardır. 4-5 yaşında olsa bile olur.
  • himmet dayi  (01.12.20 12:06:36) 
Satma konusunu problemin içine koyunca canınız 2.plana atılıyor. Satma sorununu konudan çıkaralım. Bu durumda bu lastik ile yola çıkıyım mı sorusu gündeme geliyor. Hayır çıkma derdik. O zaman satmayacakmış gibi 4 tane lastik tak. Satarken alıcıya pazarlığını ona göre yap.


  • ykyt  (01.12.20 12:09:24) 
bence tüm lastikleri değiştir. ayrıca jantlarında problem olabilir onlara da baktır.
eski lastikleri atma, satacağın kişi ile anlaşamazsan yeni lastikleri çıkma olarak satabilirsin.

  • obscure  (01.12.20 12:59:07) 
Kendini alıcı yerine koy sen 4 lastiği bir olmayan çıkma,km yapmış lastikli bir araba almak istermiydin?
Bence hiç satmayacakmiş gibi 4 lastiğide değiştir satarken alıcıya lastiklerin faturasını gösterir makul bir artışla aracı satarsın.

  • astronom bey  (01.12.20 14:10:38 ~ 14:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.