[]

Lens Seçimi?

Merhaba,

6 aydır lens kullanıyorum. Göz numaram -1. 6 ay önce bir çok yorumda Biofinity lenslerin önerildiğini okudum ve satın aldım. Lenslerimden genel anlamda memnunum hiç sıkıntısı yok.

Ama lensmarket'e bakınca 3'te biri fiyatına lensler de görüyorum. Fiyat skalası çok geniş. Niyetim pintilik yapmak falan değil ama gereksiz yere pahalı ürün de kullanmak istemiyorum.

Siz lens seçerken neye göre seçiyorsunuz? Bu lenslerin deneme kutularını vs bulup bir şekilde test etme şansım var mı?

 
lensmarket'tem biofinity siparisi ver. bi de not ekle. biomedics(yada hangisiyse) 2 adet su numaralarda numune gonderir misiniz? gonderirler denersin. bu islerde onemli olan oksijen gecirgenligi. en yukseklerinden biri biofinity. dusuk oksijenli alinca kuruma yapiyor ve uzun kullanimda sisli gibi goruyorsun heryeri.


  • buenosdias  (01.12.20 09:33:43 ~ 09:34:44) 
Ben 6 yıldır lens kullanıyorum ve bence bu lens olayı göze göre değişiyor. Ben de ilk başladığımda biofinity kullanıyordum ve çok fazla batma yaptı, şimdi acuvue oasis kullanıyorum ve çok rahatım. Farklı lensleri kullanarak en rahatını kendin belirlemelisin.


  • mg3929  (01.12.20 10:31:28) 
Göz olayı şakaya gelmez, göz doktoru ile belirleyeceğiniz lensi kullanmanız en doğrusu, şu an mevcut lensiniz ile devam edin ve Pandemi bitiminde doktora gidin. Doktorunuz farklı lensleri de deneyecektir.


  • kaset  (01.12.20 17:46:41) 
Lensmarket'te de torik lensler daha pahalıdır ama Lensmarket gözlükçülere göre çok avantajlı.


  • pass  (01.12.20 21:22:56) 
Herkese cevaplar için teşekkürler.. Lens kullanımı öncesi doktora gidip lens muayenesi oldum zaten. Sadece doktor lens ölçülerini verdi, marka vs söylemedi.

Ben de kullanan yorumları ile Biofinity aldım ve gayet memnunum.

Bugün yeni kutumu sipariş ettim ve siparişe numune istediğim notunu düştüm. Sağolsunlar arayıp bilgi verdiler, 2-3 gün içinde elimizde olur ihtiyacınız acil değilse bekletip beraber kargolayalım dediler.

Birkaç gün içerisinde göz numarama ve çapına uygun numune lensler gelecek.
  • hayattan sikilan adam  (01.12.20 21:32:44) 
@hayattan sikilan adam Hocam doktorun verdiği ölçüler haricinde muayenede denemediğim lensi de kullanmıyorum o anlamda demiştim, göz kuruluğuna iyi gelen bir marka kullanıyorum şu an vb.


  • kaset  (06.12.20 15:42:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.