[]

New balance ayakkabı orjinalliği

Selam ahali. Trendyoldan New Balance 500 model ayakkabı aldım. Satıcısı trendyol. Mesaj atıp sordum, orjinalliği konusunda endişeniz olmasın dediler. Ayakkabıyı trendyol kutusunda göndermişler. Üzerinde de kendi kutusunun deforme olduğu ve bu nedenle yeni kutuda gönderildiği, ürünün orjinal olduğu yazıyor. Ama nasıl emin olabilirim bundan? Ayakkabının dilinin altındaki QR kodu telefona okuttum, new balance kendi sayfasında aynı model ayakkabıyı açtı direkt. Bu orjinallik için yeterli midir sizce?

ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co

 
Çakma ayakkabıyı eline alınca anlayamıyor musun? Anlayamıyorsan orjinaldir


  • olaylar olaylar  (30.11.20 22:26:12) 
new Balance hakkari'den edirne'ye çakması yapılan bir ürün. Yine de dikkatli olun.


  • iddaaci  (30.11.20 23:36:14 ~ 23:36:24) 
yok yeterli değil dediğin yöntem. internette o modelin incelemelerine bak. fark gözlemleyebiliyor musun? mağazada git karşılaştır olmadı.


  • glamdr1ng  (30.11.20 23:37:48) 
Kutusu neden deforme olsun ki? Cakma degilse de teşhir ürünüdür yüksek ihtimal.


  • vampir akrep  (30.11.20 23:46:58) 
konu trendyol ise hiçbir şey sizi şaşırtmasın. her şey olabilir buna hazır olun. daha önce new balance giydiyseniz anlamanız çok zor olmaz. ancak şuan piyasada birebir/ithal orjinal ismiyle türlü sahte ayakkabılar satılıyor orjinal fiyatına.

tabanı rahat mı? giydiğim tüm new balance ayakkabılar konforluydu ve tahanları rahattı. tabanı veya dış malzemesi kazulet gibi kalın ve sert ise şüphelerinizin doğru olma ihtimali yüksek.
ben de puma ayakkabı aldım trendyol'dan satıcısı trendyol aynı sizinki gibi. 40.5 almama rağmen 40 gönderildi ve değişim de yapmıyorlar(!) düşünün. trendyol böyle bir yer.
  • ezkaza  (30.11.20 23:55:07) 
detaylı resim ekleyin bakalım bence. defalarca giydiğim bir marka ben görünce bile anlayacağımı düşünüyorum.


  • outis2  (01.12.20 00:08:15) 
bahsettiğin yöntem hiç bir şeyi kanıtlamıyor malesef. new balance çakması en çok olan markalardan birisi gerçekten. bi de trendyol kombosu olunca şüphelenmemek elde değil.


  • ayin yazari  (01.12.20 01:06:13) 
tr de en çok çakması olan ayakkabıdır. nb sitesine mail atıp satıcıyı sorabilirsin. belli satıcılar dışında satış yapanlar çakma satıyor.


  • mikahakkinen  (01.12.20 09:19:46) 
Resimleri yükledim, daha önce New balance kullandım. Ayakkabının rahatlığında falan sorun yok gibi. İnternette hep yapıştırma kısımlarından bahsedilmiş, özellikle taban birleşim yerlerini çektim o yüzden. Teşekkür ederim herkese.


  • hrvl  (01.12.20 09:39:34) 
Aklında soru işareti olan ve bu başlığa denk gelen olursa diye bilgilendirme amaçlı yazıyorum. New Balance Tr sitesi üzerinden iletişim kurdum. Ürün fatura görüntüsünü istediler. Kontrol sonrası, kendilerinin temin ettiğini ve orjinalliğini garanti ettiklerini söylediler.


  • hrvl  (03.12.20 00:44:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.