[]

Iphone pil yüzdesi hk

Selamlar. Nasılsınız.

Iphone 11’imin pil sağlığı yüzde 89’da. 7-8 aylık telefon. Sizce normal mi. Değilse ne yapmak lazım. Ücretsiz değişim vs oluyor mu?

Tşk.

 
80nin altına düştüğünde garantiniz var ise ücretsiz pil değişimi yapabiliyorsunuz


  • purplee  (30.11.20 21:11:31) 
Aynı telefon aynı zamanlarda almışız benimki %96’da.


  • but that was just a dream  (30.11.20 21:23:13) 
bende iphone 8 var, tam üç yıl oldu alalı, bu ay başında pil sağlığı %79’a düştü. önceki ay %82 idi. şarj ve kullanım alışkanlıklarınızı gözden geçirin bence (cihazda problem olmadığını varsayıyorum).


  • orient blue  (30.11.20 21:32:21) 
%80 den az pil sağlığı ve 500 şarj döngüsünden az olması kaidesiyle ücretsiz pil değişimi yapıyorlar sadece


  • Unde bach canim  (01.12.20 00:44:55) 
Dusuk gibi. Bendeki 10, 1.5 yasinda, 520 cycle yapmis pil sagligi 87.


  • cooperr  (01.12.20 01:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.