[]

ALES’e arabanın kumandasız anahtarını sokabilir miyim?

Araba anahtarı yasak demiş açıklamada ama ben bunu kumandasız yaptırsam, sade anahtar yaptırsam sokamıyor muyum içeri? Anahtarı ayakkabın altına soksam ne olur?




 
Aracın logosu yer almıyorsa bence ev anahtarı diye yutturulabilir. Benim ev anahtarım araba anahtarını andırıyor mesela (kumandasız).

Eğer almazlarsa ayakkabının içine sok direkt yan taraftan. Altına sokarsan yürümekte sıkıntı yaşarsın.
  • himmet dayi  (30.11.20 20:32:49) 
aykkabinin altina sokun, tuvalete gidin cikarip cebinize atin

veya 5 liraya emanet aliyorlar her osym sinavinda oraya da birakabilirsiniz
  • egokalp  (30.11.20 20:38:30) 
kesin bilgi vereyim, basit ev anahtarı diye tabir edilen anahtarlıksız anahtarları sokabilirsiniz. yani ucunda plastik bir aksam olsa bile almazlar. siz ayakkabının altına sokun kumandasızsa dedektörde de ötmez üstelik.


  • giovanne  (30.11.20 20:43:27) 
Emanet yerleri artık olmuyor sınavlarda, kantinler kapalı. Anahtarı ayakkabınıza saklayın en mantıklı çözüm bu.


  • valarmurgulis  (30.11.20 20:47:45) 
ayakkabının altında 2-3 kere girdim sıkıntı yaşamadım.


  • jelly bear  (30.11.20 20:58:08) 
@giovanne nasıl dedektörle ötmüyor anahtarlık hocam?


  • damba  (30.11.20 21:28:47) 
Arabanın kumandasız anahtarlığı yok ama yaptırayım o zaman, çorabın içine sokarım madem. Umarım yakalanmam, teşekkür ederim (:


  • damba  (30.11.20 21:29:58) 
Ayakkabının içinde ötmez yani


  • giovanne  (30.11.20 22:37:12) 
Ayakkabının içinde ötüyor. Ben anahtar yasak döneminden sonra klavuzu okumadan son tyt sınavına girerken ev anahtarını ayakkabımın içine bantlamıştım (normalde serbestmiş zaten:)). Cihazı tuttu ve iki ayakkabıma koyduğum ayakkabı da öttü. Bağacık yerlerindeki demirlerdir dedim polise ama güvenmedi sen yinede çıkart dedi. Polis ayakkabımı çıkarttırıp bana sallattı, düşse mal gibi rezil olacaktım. Neyse öyle atlattım ama ötüyor yani bilginiz olsun. Dedektörlerde hassasiyet ayarı yapılabiliyor. Ayrıca diğer ayakkabınıza da bir anahtar koyup bantlayın eğer bu işe girişecekseniz. Simetrik olsun:)


  • Unde bach canim  (01.12.20 00:35:21 ~ 00:37:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.