[]

f1 2020 direksiyon seti

Merhaba,

f1 2020 oyunu öncelikli kullandığınız ve ya önerdiğiniz direksiyon setleri var mıdır ? Bütcem 700 tl civarında olduğu için set bulmak zor. 2. el mi alsam ne yapsam bilemedim ? 2. elde bozulma ihtimali vs. şuan çok kararsızım. Öneri ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Sağlıcakla kalın

 
700 liraya set çok zor. alacağında büyük ihtimal oyuncak olur. xbox one gamepad daha mantıklı bence bütçe kısıtlıysa.


  • cassey  (30.11.20 16:25:24) 
thrustmaster t300 veya logitech g serisinin altında bir ürünün çok işe yarayacağını sanmıyorum


  • edaddy  (30.11.20 16:42:09) 
Ben ikinci el baya eski bir şey almıştım. Uygun fiyata da. Deniyerek alırsan daha iyi bir şeyi daha ucuza alabilirsin. 2 sene olacak arada kullanıyorum bir problem olmadı. Satıcıyla anlaşırsan birkaç gün denemek için sende kalırsa o zaman daha sağlıklı bir alışveriş olur.


  • kadera bach  (30.11.20 17:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.