[]

Tost Makinesi tavsiyesi

Geçenlerde tost makinesi yalan oldu. Yenisini alacağız. Almışken düzgün kaliteli markasını almak istiyoruz.

Grundig nasıldır mesela, ne tavsiye edersiniz?


 
Grundig normalde güveneceğim bir marka değildir ama denk geldi 1 senedir falan onların bir tost makinesini kullanıyorum, çok yoğun bir tost sirkülasyonu yaşanmadı ama şu an için sorunsuz çalışıyor valla. Malzeme kalitesi de iyi gibi.


  • panzerkampfwagen iv  (30.11.20 13:55:49 ~ 13:56:09) 
ben karaca cookplus olanını almıştım seneler önce. çok memnunum. şu an cookplus yoktur ama benzeri/daha iyisi vardır. tavsiye ederim.


  • matilda  (30.11.20 14:17:08) 
  • blatta hiberna  (30.11.20 14:35:17) 
yakın zamanda tefal toast expert aldım.. iyi duruyor. fiyatı da uygun (tefal'e göre)


  • co2s2  (30.11.20 14:46:29) 
ben de karacadan almıştım 2 sene falan oldu gayet memnunum.


  • aynenbencede  (30.11.20 15:11:28 ~ 15:12:10) 
Tefalden memnunuz.
cookplus deneyimledigim en rezil marka

  • ala09  (30.11.20 16:04:18) 
google'a sanayi tipi tost makinası yazın, kendinize uygun olan boyutu seçin ve alın.

tefalmiş, grundigmiş oymuş buymuş hikaye.

hepimiz hemfikir olabiliriz ki sanayi tipi makinalar kadar sağlam ve başarılısı yok tost konusunda.

kötü yanlarını yazayım, kaliteli bir ürün aldığınızı varsayalım.

biraz geç ısınır 5 dakika kadar ve ev tipi makinalardan daha güçlü olur watt olarak daha fazla elektrik yakar ama saatlerce çalışan bir alet değil.

bu iyiliğimi de unuymayın.

benim 200 liraya aldığım kıytırık ev tipi tost makinası şu an 1500 lira, sanayi tipler 350 den başlıyor, aradaki fiyat ve performans farkı inanılmaz olur yani ev tipiyle, sanayi tipi arasında. tabi şahane şık bir görüntüsü de yok.

gemilerde çalışırken hep sanayi tipi ufak modeller yerine göre büyük modeller vardı oradan tecrübe edindim.
  • killerbee  (30.11.20 17:45:04 ~ 17:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.