1,5 yil oldu, seviyoruz. Sifir ev
-terasta yalitim problemi oldu. Alt kat salon tavani, mutfakta 2 yer, ust katta terasin basladigi duvarda kabarma gibi seyler yasadik. Sorun giderlerden kaynaklaniyormus. Karantina zamaniydi mecburen kendimiz izolasyon yaptik, bir once gelen ustadan daha guzel yaptik. Su an hic sorun yok.
Su izolasyon problemi olabiliyor yani.
- guney cephedeyiz, tum gun gunes aliyor. Kisin guzel cok soguk olmuyor ama yazin bildigin sauna. Panjurlar inik o yuzden yazin hep.
- temizlikte sorun olmuyor. Duzenli kadin gelmesine ragmen her gun süpürüyorum cunku kedi kumu yukarda ve kedimiz dagita dagita yapmayi seviyor. Sarjli supurge var sorun olmuyor inip cikmasi.
- usengeclik olmuyor aksine hareket oluyor bence
-catidaki her turlu bakim, onarim size ait.
- yasaklarda cok rahattik biz. Tum gun terasta acik havadaydik, sporumuzu bile orada yaptik, yemekleri orda yedik, mangal zaten cok buyuk arti bence:)
Ozetle, bakimi zor olabiliyor ama bence cok keyifli. Su an esim ust katta calisiyor, kendine ait ofis alani var. Bu donemde cok rahattik bu nedenle.
O kadar sorun yasamamiza ragmen keske demedik hic.
0