[]

Samsung Galaxy Note 20 vs Iphone 11 Pro Max

Asla alamayacağım telefonlar ancak merak ediyorum; hangisi döver?




 
Youtube'da bu ikisinin karşılaştırması olan onlarca video var.

Buradan net bir cevaba ulaşamazsın. Android'çiler galaxy der apple'cılar iphone der.

Ben apple'cıyım. Bence iphone.

Spesifikasyonlara bakarsan Galaxy epey önde. Buna rağmen performans konusunda bariz bir üstünlüğü yok. Hatta iphone'un önde olduğu birçok alan var.

www.youtube.com
  • himmet dayi  (30.11.20 02:07:45) 
ben yaklaşık 1.5 yıl önce samsung s10 almıştım.
evlilik yıldönümüzde de eşime iphone 11 aldım düz paket.
netten yaptığım kıyaslamalarda s10 bariz tokatladı. şimdi diyeceksin ki kağıt üstünde öyle aslı nasıl?
eşim oppo reno z kullanıyodu ki eski iphone'cu kendisi. iphone 11'i aldıktan 2 gün sonra şu cümleyi kurdu: iphone hakkaten pişmanlıkmış.
  • KidLazer  (30.11.20 12:24:52) 
Android'in "donanım" olarak önde olduğuna dair bir inanış var ama doğru değil, snapdragon çöp gibi işlemci:

browser.geekbench.com
  • plutongezegendegilmi  (30.11.20 12:54:28) 
snapdragon çöp diyen insandan tavsiye almamanı öneririm öncelikle.

"döver" demek çok genel bir tabir. ring dövüşü mü sokak dövüşü mü boks mu? dövüşün nasıl farklı tarzları varsa bu işin de farklı tarzı var. saf kas gücü istiyorsan iphone'un işlemcileri daha güçlüdür her zaman ama o kas gücünü kullanamayacağın bir alanda ihtiyacın oluşursa bunun bir önemi kalmaz. fotoğraf istiyorsan, samsung'un başarıl olduğu fotoğraf senaryoları var ama videoda iphone önde. note 20'de kalem var mesela, bundan faydalanabilecek biri için rakipsiz bir telefon.

ikisi de her türlü işi yapacak yeteneğe sahip telefonlar, o yüzden anroid mi ios mi diye sormak lazım. o zaman da cevap "hangisi ihtiyaçlarını karşılıyorsa" olur.
genel bir dövme meselesinden bahsedemiyoruz o yüzden.
  • Jux  (30.11.20 13:37:29) 
o fiyatlara çıkınca android alınmaz net.


  • nuisance  (30.11.20 14:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.