[]

sigara kullanan iş arkadaşı

merhaba, işe 2 kişi yeni başladığınızı düşünün ve iş arkadaşınız sigara kullanıyor. haliyle mesai saatleri içinde sigara içmek istiyor. ancak göze batmamak için sizi de "hava almaya" dışarı davet ediyor. o anda işim olduğunda falan gitmiyorum ve onun kadar sık ve uzun mola vermek istemiyorum açıkçası. sizce ayıp olur mu yoksa iş hayatında duygusal davranmamak mı gerekir? vakit geçirmekten çok da keyif aldığım biri değil.




 
sigara içmiyorum ben teşekkür ederim sen git diyebilirsiniz.

bu kadar büyütmeyin bu olayı. bu olaydan dolayı trip atacaksa da çeksin gitsin zaten.
  • blue eyes white dragon  (29.11.20 16:54:18) 
tabi ki ayıp olmaz. ben de eskiden böyle ayıp olmasın diye çıkardım ama ne gerek var. muhabbetin de iyi değilse öyle saf gibi dikiliyorsun orda. bence "yok ya böyle iyiyim" falan deyip çıkma, onun yanında sürüklenmek zorunda değilsin. ayrıca ilerde uyarı durumu olursa da boşu boşuna uyarı almış olursun.


  • livaist  (29.11.20 16:57:47) 
yok hocam ne ayıpı, işim var de, yoğunum de salla


  • gazozailacatmauzmani  (29.11.20 17:04:06) 
Tabi ki olmaz. Sigara içmeyen insan içen arkadaşına eşlik etmek için neden zorlasın ki kendi şartlarını. Mola bu, aynı anda ihtiyaç duyamayız ki. İçen bi insan olarak söylüyorum, anlamsız yani.

Ayrıca yeni başlamışsınız, kendinizi tanıtana kadar uzak durun dışarda ve uzun molalardan bence.
  • gayda  (29.11.20 17:05:59) 
açık hava olsa bile sigara rahatsız ediyor beni kısa ve net


  • jamswety  (29.11.20 17:13:02) 
İşi halletmem gerekiyor deyip bahane bulabilirsin. 2 seferden sonra çağırmaz zaten.


  • black mamba  (29.11.20 17:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.