[]

Banka/kredi kartı kapatmak

Kullanmadığım banka/kredi kartları var. Bazıları üniversite zamanından kalma. Bazıları başka şehirde açılmış hesaplar. Bazılarını da ben açmadım. Bir bankanın kartını o bankanın herhangi bir şubesinden kapatabiliyor muyum?




 
Bir kere halbankı kapatmak için gittiğimde kendi şubenize gitmeniz lazım demişlerdi, çoğunda böyledir herhalde.


  • candide  (29.11.20 16:35:21) 
internet şubelerinden kapanıyor çoğu çalıntı olarak işaretleme olmalı


  • atom karincanin torunu  (29.11.20 16:37:51) 
Kredi kartları çağrı merkezinden kapatılır. Sırf buysa şubeye gitmene gerek yok.

Banka (debit) kart kapatmanın farklı prosedürleri olabilir tek hesabın varsa ve ona bağlı debit kart ise aslında müşteriliğini de sonlandırmış olursun. İmza gerekebiliyor kimi zaman. Onu evet istediğin şubeden yaparsın. Prosedürler bankadan bankaya değişebilir.
  • Lethe  (29.11.20 17:03:25) 
iyi de o şehirle bağlantımız kalmamıssa ne yapmak lazım:/
sırf kapatmak icin gidemeyiz malum
öneriniz nedir
  • blackgirl00  (29.11.20 17:10:47) 
Hiç uğraşmayın şube internet vs.

Hemen müşteri hizmetlerini arayın, kayıp çalıntıyı tuşlayın, en hızlı cevap veren menu bu zaten.

"Kaybettim, yenisini istemiyorum" de yeter
  • John Bloor  (30.11.20 11:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.