[]

şirket internet bağlantı logları

benim sorum şudur: şirket laptopundan blackberry edge modem ile internete bağanıp ekşi sözlüğe girersem, sonradan windows washer ile internet explorer, document temp klasörlerini ve ilgili logları silsem bile şirket it admini, şirket networkune bağlanınca daha önceden nereye girdiğimi görebilir mi? evet ise bu bağlantı logları laptopta nerede tutuluyor ve nasıl silinir?




 
cok buyuk ihtimalle gorur. o loglar senin laptop'ta tutulmaz. gateway'de tutulur buyuk ihtimalle. senin bir $ey temizlemen pek de onemli degil yani.


  • sourlemonade  (16.10.07 20:07:33) 
GPRS ile eksisozluge baglanacak o yuzden gateway kendi networklerinde degil. Guzelce silersen ya da eksi sozluk icin tamamen farkli bir browser kur, tum history ve cache ayarlarini kapa, o zaman sorun olacagini sanmam.


  • badseed  (16.10.07 21:52:46) 
ne şirketmiş be. evinden nereye bağlandığına kim karışır? gerçi o blackberry de muhtemelen şirketin ve kullandığın edge bağlantısını da şirket ödüyor. ben karışırdım valla.


  • ozdek  (17.10.07 17:54:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.