[]

apple lightning kablo garanti kapsamı

apple’ın kutusundan çıkmayan (hepsiburada, n11 gibi mağazalardan alınan) 1 metre ebatındaki lightning kabloları iphone garantisi üzerinden servis hizmetinden faydalanabiliyoruz.

2 metre ebatlı lightning kablolar için de aynı şekilde servis hizmetinden faydalanabilir miyim acaba?


 
O kablonun garantörü garanti belgesinde yazar. Her iPhone Apple Store garantili olmadığı gibi her ekipman da Apple Store garantili değil maalesef.


  • himmet dayi  (28.11.20 18:37:33) 
elimde garanti belgesi, fatura vb. bulunmuyor.
iphone garantisi kapsamında (kabloyu nereden aldığın ya da garantisinin hangi firmadan olduğu fark etmeden) 1 metre ebatındaki kabloyu apple servislerine verebiliyoruz.

sorduğum şey, 2 metre ebatındaki kablolar için de bu husus geçerli mi?
  • maybe one day  (28.11.20 18:54:52) 
Dostum anladım zaten ne demek istediğini. O 1 metre kabloyu iPhone kutusunun içinden çıktı diye düşünüp garanti kapsamına alıyorlar. iPhone kutularından 2 metre kablo çıkmadığı için aynı şey onun için geçerli değil. Garanti belgesi ve faturası yoksa geçmiş olsun.


  • himmet dayi  (28.11.20 19:37:10 ~ 19:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.