[]

hasan cihat örter kimdir? neden sürekli debe'de yer alıyor?

nerdeyse her gün debe'de bir entry görüyorum. kimse de adam akıllı bişey yazmamış. herkes eleştiriyor falan. kimdir nedir bu kişi?




 
hasan cihat örter gitarist, bayağı iyi bir müzik insanıdır aslında, klasik gitar ve piyano çalar, perdesiz gitar çalar.

hasan cihat örter'in çok fantastik videoları vardı bi zamanlar youtube kanalında.

mesela ilk bu olaylar sahnede gitar kırmaya çalışıp kayıp düşmesiyle başladı.

kanalına yorum yazan insanlara sayıp söven videolar yayınlıyordu sürekli, silmiş olabilir.

www.youtube.com

www.youtube.com

alttakini izlemedim ama küfürlü yerleri var sana fikir vermeye yeter.
  • killerbee  (28.11.20 16:27:19 ~ 16:30:19) 
Aslında dalga geçme - aşırı tepki verme döngüsünden çıkabilse, o dalga geçenlerin saygısını kazanabilecek kadar iyi bir gitarist büyük ihtimalle. Adamın uğradığı şey bullying, ama kim başlattı ve kim devam ettiriyor bilmiyorum.

Aynı şeyi adını buradan söyleyemeyeceğim kişi için de düşünüyorum. "Ne var be sanki siz osurmuyo musunuz" dese, kendi hayatı daha kolaylaşır.
  • fadetoreality  (28.11.20 17:46:04) 
çenesini kapatıp işini yapsaydı hak ettiğinden de fazla değer görecekti ama ciddi derecede problemli bir tip. narsist-sosyopat eğilimler çok net.

ciddiye alınacak bir insan değil aslında. meczubun, delinin teki der geçersin. kolay hedef olduğu için herkes saldırıyor bu kadar.
  • filteria  (28.11.20 19:27:40) 
Internetin olmadigi yillarda efsaneydi. Iyi gitar calar. Sarkilari bilenler tarafindan dinlenirdi.

Erkan ogur ayarindaydi gozumde. (Internet yokken).

Sonra internet cikinca ulasilabilir oldu. Ne tip bi narsist oldugu gun yuzune cikti, kisiligi sanatinin cok cok onune gecince de insanlar yaptigi muzikle degil kendisiyle ilgilenmeye basladi. Belki de istedigi buydu bilemiyorum.

Sonrasi malum iste, sahnede gitar kirmalar, kufurler, yalanlar vs.

Bu yonuyle internet cok ise yarar bi icat. Oncesinde adnan oktar'i da herkes cok ulvi bi hoca falan saniyordu :) (harun yahya donemi)
  • brkylmz  (28.11.20 20:20:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.