[]

Vade Farksız Taksit Yöntemi

Selamlar herkese, şimdi benim sormak istediğim bir şey var, itopyadan 16000tl civarı bir bilgisayar topluyorum ama hiçbir bankayla adam akıllı anlaşması yok sanırım o yüzden vadeli yapınca çok fazla vade farkı çıkıyor. Bu durumda ne yapmalı? Yani vade farksız 16000tllik alışveriş yapabilmenin bir yolu yok mudur tek çekim ödeme haricinde? =)

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 16.942tllik 12 taksit en düşük axess kartı ile oluyor ve onda da 18.040tl diyor :/ vallahi vazgeçicem yani sinir oldum! Varsa bir yolu aydınlatırsanız sevinirim? Teşekkürler...


 
bu kur dalgalanmalarında ve ekonomik göstergelerde mümkün değil


  • phonex  (28.11.20 03:08:02) 
ziraat bankart - işyerinden bağımsız taksitlendiriyor 100 tl üzerinde olan alışverişleri hem de vade farksız.


  • trejemu  (28.11.20 13:46:50) 
ziraat her seyde olmuyor. denedim cok. sirketine gore degisiyor.


  • alperz  (28.11.20 15:35:34) 
Eyvallah arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim =) kara cuma bitmeden alayım diye bastık gitti artık vade farkı falan girdi yapcak bişey yok. Yine de teşekkürler ;)


  • 0zzy  (29.11.20 20:55:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.