[]

Yemek termosu kullanan var mı

Yemek termosum var stanley ve başka bir marka. 12 saat sıcaklık vadediyor. Aldığım yerdeki yorumlarda sabah 7de koyduğum yemeği öğlen 1de sıcacık yiyorum, üfleyerek yiyorum vs diyenler çoğunluktaydı. Yaptığım denemelerde ise ocaktan kaynar şekilde koyduğum yemek 3-4 saaat sonra ılık hale geliyor. 6 saat sonra hala soğuya yakın ılık ama normalde o sıcaklıktaki bir yemeği yemezsiniz. Acaba bendekinde mi bir sorun var yoksa yorumlar mı abartılı.. Sonuçta bu da kişiye göre değişir bana ılık gelen başkasına sıcak geliyor olabilir.




 
Thermos marka termosum var, temel nokta şu; yemeğin içinde ne kadar sıvı varsa o kadar sıcak kalıyor. Yani atıyorum tavuklu pilav koysam ılıyor öğlene ama sıcak çorba sıcak kalıyor. Gayet memnunum kendisinden.


  • whoosie  (27.11.20 19:40:50) 
www.e-bebek.com

Stanley'e o kadar para vermeye gerek yok. Tavsiye üzerine E-bebek mağazasından yemek termosu aldık, aynı işi görüyor ve fiyatı çok daha uygun. Yemeği koymadan önce sıcak su ile kapağı kapalı bekletin biraz.
  • zihua  (27.11.20 21:02:23) 
Stanley bende de var ve ne yazık ki haklısın. Hayallerim suya düştü benim de. Ama sıcak ya da soğuk içecek için olan stanley marka termosta bu sorunu yaşamadım.


  • makarnacanavari  (27.11.20 23:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.