[]

Oyun Cd'si/Steam Farkı

Merhaba, son orijinal oyununu 2012'de yükleyen ve hiç Steam'den oyun oynamamış biri olarak soruyorum. FM 21 almayı düşünüyorum ama her zaman internet elimde olmayabilir diye Steam'den oynamaya çekiniyorum. Oyunu Steam'den alırsam oynayabilmek için sürekli internet bağlantımın olması lazım mıdır? CD olarak alırsam oyunun güncellemeleri (aksaklık düzeltmeleri, tema yenilikleri vs.) yine de gelmeye devam eder mi? Bir de CD oyunlarında oyunu oynayabilmek için sürekli CD'yi takmaya gerek var mı? O kadar uzun zaman olunca bu da değişmiş olabilir diye soruyorum. :)




 
özel bir amacı olmayacaksa yeni bilgisayar alanlar dvd-rom bile alıp takmıyor kasalarına. laptoplarda zaten iyice azaldı.
fm özelinde bilemem ama ets2 internetsiz oynanabiliyor.

  • sutlu nescafe  (27.11.20 09:57:25) 
eğer oyunun online bağlanma zorunluluğu yoksa internet olmadan da oynayabilirsin. eğer varsa cd de olsa steam de olsa fark etmez oyuna giremezsin. ama FM gibi bir oyunda olacağını düşünmüyorum.

bir de ekstra, eğer oyunun steam atölyeden indirdiğin orijinal oyuna ait olmayan eklentilerin olursa onları offline modda kullanamazsın.

sürekli cd dvd takma mevzusuna gelince artık olduğunu düşünmüyorum. o kadar uzun süredir fiziksel oyun almıyorum ki :D

bir de bazı oyunları fiziksel alsan da içinden fiziksel cd/dvd değil indirme kodu çıkabiliyor. şahsen artık fiziksel oyunlara gerek yok diye düşünüyorum.
  • unique hint kumasi  (27.11.20 10:16:58 ~ 10:18:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.