[]

Ehliyet sağlık raporu nereden alınır

Aile hekimini görmek istemiyorum. Özel hastaneye gittim, biz vermiyoruz aile hekimine git diyorlar. Halbuki internette özel hastaneler veriyor yazıyordu.




 
bazı özel hastaneler ve tıp merkezleri veriyor. bakkal gibi afiş falan asıyorlar hatta. ufak tefek olanlara bi göz atın.

mesela: www.istanbultipmerkezi.com.tr
  • hadsafhada  (26.11.20 15:39:04 ~ 15:40:53) 
aile hekimini görmek istememenizin nedeni o aile hekimini istememeniz ise e-nabızdan aile hekimini değiştirip başka aile hekimine gidebilirsiniz seçenek olsun diye yazdım


  • AlsterWasser  (26.11.20 15:45:12) 
ben devlet hastanesinden almistim


  • in vino veritas  (26.11.20 16:49:52) 
başka aile hekimine geçebilirsiniz.
hastaneye, aile hekimi sevk ediyor diye biliyorum.
bende öyle oldu, 1 harfi okuyamadım gözlüklü yazıyorum dedi, itiraz edince hastaneye sevk ediyorum orda muayene ol ozaman dedi.
-gözlük hiç kullanmadım-
  • tamamhosdiyonda  (26.11.20 17:01:19 ~ 17:01:37) 
Hemen macerami anlatıyorum.

Aile hekimine gittim. Kendi doktorum yokmuş, başka doktora yönlendirdiler. ( Öncesinde arayıp var teyidi almıştım )
Doktor kan tahlili görmeden rapor vermiyorum dedi. İlginç peki dedim kan verdim. Ertesi gün öğleden sonra gel dediler. Ertesi gün gittiğimde de senin doktorun ben değilim, ekranın açılmaz, ben sana rapor veremem sadece kan sonucunu verebilirim dedi. Hay yapacağınız işe dedim. Teyit almasam iki kere hadi neyse ama...

Sağlık ocağından çıkar çıkmaz iki özel hastaneyi aradım. Biri vermiyormus. Biri de veriyoruz dedi. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa 100 TL dedi. Varsa muhtemelen artı muayene parası isteyeceklerdi. Gittim hastaneye, beş dk içinde raporu aldım ve çıktım.
  • elorelia  (26.11.20 17:10:51) 
ben özelden almıştım. kısacık bir işlem için para ödedim ama. keşke aile hekiminden alsaydım demiştim.

dahiliye ve göz doktorunun imzasını alıp çıktım. muayene bile yoktu diye hatırlıyorum.
  • sonsuz  (26.11.20 19:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.