[]

robot süpürge

Robot süpürge kullananlar, birkaç sorum var. Hangi marka, model kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Çok farklı fiyatlarda çok fazla model var nasıl tercih etmeliyiz bilemedik. Gerçekten övüldüğü kadar var mı? Silme özelliği işe yarıyor mu? Elektrik faturanızda değişiklik var mı? Evi biraz tanıtmakta fayda var sanırım. 3+1 evimiz, çok aşırı eşyamız yok gezebileceği alan var. Daha çok saçları toplasın yerlere dökülen küçük şeyleri süpürsün, bizi süpürge yapmaktan kurtarsın en azından detaylı temizlik için aralığımızı uzatsın istiyoruz. Bütçemiz max 2500.




 
ben linkteki ürünü kullanıyorum. benim mayıs ayında aldığım fiyattan 300 lira daha düşük şu an. app yok, paspas olayı yok. ama gerçekten mucize gibi alet.

www.hepsiburada.com
  • xiii  (26.11.20 12:16:32) 
roborock s5 max kullanıyorum 6 aydır, inanılmaz memnunum öyle böyle değil.

az eşyalı evler için bir nimet. venim koltuklarım yatak vs.. de yüksek evde artık hiç toz olmuyor, çok fazla halım da yok, silme özelliğinden de inanılmaz memnunum içine çamaşır suyu, yüzey temizleyici vs.. de koyuyorum.

elektrik faturasında bir değişiklik yok, varsa da belki 5 tl fln dır biz farketmemişizdir.

asıl süpürgem philips marathonun son serilerinden biriydi, baktım 6 aydır hiç kullanmadık, onu kardeşime verdim.

evden çıkan toza inanamazsınız. ve kazandığınız zamana.

benimki sizin bütçenizin üzerinde ama başka makine tecrübe etmediğim için yazmak istedim.
  • benaslinda  (26.11.20 12:27:39) 
2 yıla yakındır xiaomi roborock s5 modelini kullanıyoruz. xiaomi bu modelden sonra bir çok model çıkardı ama tüm incelemelerde de söylendiği gibi hala bu modelin üstüne çıkan bir model olmadı.

normal elektrik süpürgemin nerede olduğunu hatırlamıyorum. gerçekten bu alet çalıştığı gün evde temizlik yapılmış hissiyatı oluyor. zaten 2-3 günde bir çalıştırdığınız zaman ev öyle deli gibi kirlenmiyor. sürekli temiz bir evde yaşamış oluyorsunuz. mop özelliği gayet yeterli. tabi yere atıyorum reçel damladı ve kurudu onu çıkarmaz. ama en ufak bir toz, tüy vs bırakmaz hiç.
kısacası çok ama çok memnunum.
annem, kayınvalidem, kuzenim, kardeşim ve sayamayacağım kadar çok arkadaşıma tavsiye edip aldırdım. memnun kalmayan yok.

bütçenize uygun olarak şu var: www.gittigidiyor.com
pili roborock s5'e göre biraz küçük ve haritalaması s5 kadar iyi değil. mesela oda seçimi yapamıyorsunuz ama yine de iş görür. çok fonksiyonlu olmasın ama silsin süpürsün diyorsanız bunu alabilirsiniz.

yok almışken iyisi olsun derseniz www.trendyol.com bundan şaşmayın. bizim s5'in geliştirilmiş hali. mükemmel bi alet resmen. su tankından mopuna ne kadar su damlatacağınıza kadar ayarlayabiliyorsunuz.

ha ilk verdiğim link kötü mü, kesinlikle değil. annemde var. 145 mt2 evini pili bitmeden temizliyor. mop özelliği zaten sabit. sadece haritalama özelliği çok iyi değil o kadar.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (26.11.20 12:38:20 ~ 12:55:54) 
xiaomi mijia vacuum mop pro kullanıyorum. silme özelliği olmasa da olur. baya pas pas yapıyo gibi değil çünkü. şöyle nemli bi bezle yerlerin tozunu alıyor gibi. ama haritalama özelliği şart. iki hafta oldu alalı normal süpürgeyi elime hiç almadım ve ev cillop gibi. hergün evi süpüren biri olarak günde en az yarım saat kardayım.
eşyalar yüksekse daha verimli kullanırsın. bide evi genel olarak toplu bırakmak gerekiyor ki bu da güzel bişey.

  • entropik  (26.11.20 13:08:32) 
Kesinlikle işe yarıyor, rastgele almıştım 2800 liraya , o kadar çok çeşit var ki en sonunda sikerler dedim Xiaomi robot vacuum u aldım.

Evde yokken çalıştırıyorum , geldiğimde mis gibi oluyor
  • kleider  (26.11.20 15:10:08) 
Bende de Roborock S5 var. Tek kişinin yaşadığı ufacık evden bu kadar toz çıkıyor olması çok acayip. Kedi gibi her türlü eşikten geçebiliyor. Uygulamadan bakım zamanının gelip gelmediğini takip edebiliyorsunuz.

Mopping özelliği pek bir işe yaramıyor. Sadece buna odaklanan bir model olsa onu da alırım. Şimdilik bunun için klasik Vileda kullanmaya devam ediyorum ama önerilere açığım.

Normal süpürgem şu: www.electrolux.fi Sadece el süpürgesi modunda masa, kitaplık, cam kenarı gibi yerlerin tozunu almak için kullanıyorum.
  • bruce mclaren  (26.11.20 16:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.