[]

Markette paketli satılan organik sütler

Hakikaten organik mi?




 
Organik sertifikasını nereden aldığına bağlı, kurumların organiklik kriterleri değişebiliyor. Birisi şöyle şöyle yapılmışsa o ürün organik değildir derken diğeri organiktir diyebilir, sen organiktir diyenden sertifika alırsan o kuruma göre senin ürünün organiktir ama diğerine göre değildir. Bu durumda alacağın sütün organiklik sertifikasını kimden aldığına bakıp daha sonra o kurumun organiklik kriterlerini araştırırsan, daha net bir fikir oluşabilir.

Misal bana göre yem olarak mısır verilmiş tavuk, bu tavuktan alınmış yumurta organik değildir ama buna organik sertifikası veren, kendi kriterlerine göre organik kabul eden kurumlar da var, bu senin kafana yatarsa sen de organik kabul edersen alır kullanırsın, sana göre de organik olur o zaman.
  • angelus  (26.11.20 00:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.